Ooglidcorrectie boven en onder

Fibroblasting is de revolutionaire niet-chirurgische oogliftbehandeling die nu bij de Huidspecialisten in Valkenswaard verkrijgbaar is.

Fibroblasting of plasma is ontwikkeld om cliënten een permanent alternatief te bieden voor een ooglidcorrectie. Bij een blepharoplastiek wordt met een scalpel het bovenste ooglid doorgesneden en worden het vetweefsel en de huid verwijderd. De snede wordt dan weer aan elkaar genaaid en de  huid is permanent verdwenen. De operatie is complex en brengt de risico’s van algemene anesthetica met zich mee.

Plasma versus chirurgie
Een chirurgische ooglift of ooglidcorrectie omvat chirurgische verwijdering of herpositionering van het ooglidweefsel. Om een ​​ooglidcorrectie uit te voeren, moet uw arts een plastisch chirurg zijn en zal deze doorgaans zeer ervaren zijn. De procedure kan worden uitgevoerd onder algemene verdoving of plaatselijke verdoving met sedatie. Sedatie en lokale anesthesie zijn minder riskant dan algemene anesthesie omdat er geen significante of ernstige risico’s aan verbonden zijn. Chirurgische ooglidcorrectie brengt alle typische chirurgische risico’s met zich mee, waaronder bloedingen en overmatige zwelling. Daarnaast kan er een slecht of onesthetisch resultaat optreden en kan het genezingsproces soms gecompliceerd zijn. Er zijn extra risico’s op  een hangend ooglid en droge ogen.

De niet-chirurgische Plexr-procedure wordt alleen onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en er is geen sedatie vereist. Er is geen snijden of scalpels en de risico’s van een operatie zijn niet aanwezig. Zwelling in het behandelde gebied is een makkie en het genezingsproces kan, net als een chirurgische ingreep, gecompliceerd zijn. Er is aanzienlijke uitvaltijd geassocieerd met chirurgie die aanzienlijk minder is met Plexr-behandeling. Klik hier voor ons Plexr Downtime Video Dagboek.

Cliënten stellen vaak de vraag ‘heb ik een ooglidcorrectie of plasma nodig?’ en het antwoord is; U heeft Plasma nodig als u geen chirurgische ingreep wilt ondergaan.

De procedure
De plasma-procedure duurt ongeveer 30-40 minuten en u kunt uw normale activiteiten onmiddellijk hervatten. Er is zwelling en roodheid na een Plasma behandeling. Een plasma behandeling kan dezelfde dag worden uitgevoerd en er is geen sedatie of algehele anesthesie nodig. De huidspecialist zal het gebied rond de ogen behandelen met een plaatselijke verdovingscrème behandelen. De plasmapen is een apparaat dat plasma vormt om de overtollige huid te sublimeren (samentrekken). Het levert zijn energie alleen aan de oppervlakkige huidcellen, zonder de diepere weefsels aan te tasten, waardoor de perfecte plasticiteit van de ooglidbeweging onmiddellijk na de behandeling mogelijk wordt. Het resultaat is een onmiddellijke vermindering van de overtollige huid op het boven- en onderooglid, evenals het krimpen van de overtollige huid in het uitwendige gebied rond het oog. De voordelen zijn ook de verbetering van de expressielijnen in de ooghoeken en het jukbeen (“kraaienpootjes”). Nadat de behandeling voorbij is zal de Huidspecialist een verkoelende gel aanbrengen en u de nodige nazorginstructies mee geven. 4 dagen na de behandeling komt u terug op controle.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastapparaat. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: