Voorhoofd rimpels

Voorhoofdlijnen

Voorhoofdsrimpels zijn een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Horizontale voorhoofdslijnen beïnvloeden het bovenste derde deel van het gezicht en door deze aan te pakken, kan de “frisheidsfactor” van het gezicht aanzienlijk verbeteren. We verbeteren dit met behulp van de plasmapen. De plasmapen werkt met een klein doelgebied, met een punt dat plasma vormt met behulp van de natuurlijke gassen en elektrische ladingen in de lucht. Dit creëert een kleine elektrische boog die verschillende probleemgebieden precies kan behandelen, zonder ongewenste warmte naar de omringende huid te verspreiden. Plasma wordt al vele jaren gebruikt op het gebied van geneeskunde en esthetiek en is een zich snel ontwikkelend behandelgebied. We zijn erg verheugd om deze ongelooflijke behandeling aan onze klanten bij de huidspecialisten in Valkenswaard te kunnen aanbieden. Plasma of fibroblasting genaamd is niet-invasief, veilig en geschikt voor alle huidtypes.

Voorhoofdlijnen of rimpels worden veroorzaakt door de werking van spieren op het voorhoofd. De spier trekt de hele dag constant samen met onze gezichtsuitdrukkingen en daarom kunnen lijntjes en rimpels bij sommige mensen al heel vroeg in het leven verschijnen, dat wil zeggen begin twintig. Het verschijnen van deze lijnen kan aanzienlijk worden vertraagd door Botox en zelfs vroege statische lijnen kunnen met behandeling verdwijnen. Meer geavanceerde lijnen worden zachter en geven de huid daarom nog steeds een gezonder uiterlijk.

Wanneer het plasma op de huid wordt aangebracht, trekken de huidvezels samen en worden ze strakker, waardoor de huid gladder wordt en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Vergelijkbaar met een kleine bliksemschicht, verdampt de behandeling de huidcellen in het beoogde gebied, waardoor een koolstofkorst achterblijft die na een paar dagen geneest, en de gepigmenteerde huid, littekenweefsel en andere onvolkomenheden worden verwijderd.

Omdat de plasmapen nooit de huid raakt, alleen de kleine plasmaboog, is het risico op infectie tijdens de behandeling aanzienlijk verminderd in vergelijking met chirurgische methoden. Het gebruik van plasma betekent ook dat het gebied tijdens de behandeling onmiddellijk wordt dichtgeschroeid, wat de cliëntveiligheid verder verbetert.

De resultaten van fibroblasting zijn blijvend, maar indien gebruikt om fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering te behandelen, zal de huid na de behandeling normaal blijven verouderen. De resultaten zullen echter jaren aanhouden en kunnen worden herhaald om de voordelen tegen veroudering te behouden. Indien gebruikt voor de behandeling van moedervlekken, acne, littekens, skin-tags en tatoeageverwijdering, zijn de resultaten van de plasma-behandeling volledig permanent.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastapparaat. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: