Filler behandeling

Filler behandeling
Sommige van de mooiste vrouwen ter wereld zien eruit alsof ze niets hebben laten doen… ze zien er gewoon prachtig uit; dit is onze mantra bij The De Huidspecialisten in Valkenswaard.

Als u de tekenen van veroudering voorzichtig wilt verlichten en subtiel wilt terugkeren naar een jongere, frissere versie van uzelf, hoeft u geen toevlucht te nemen tot een chirurgische facelift. Fillers kunnen helpen om delen van uw gezicht te revitaliseren, liften, definiëren en verbeteren voor natuurlijke en langdurige resultaten.

Fillers worden door specialisten over de hele wereld gebruikt. Deze hoogwaardige hyaluronzuur fillers behandelen elk probleem, van fijne lijntjes tot diepe plooien en rimpels, voor een natuurlijkere, jeugdiger ogende gloed. De resultaten zijn snel en langdurig met minimale uitvaltijd.
Merk fillers
Juvederm

Een innovatieve ontwikkeling van Juvederm is de Vycross® range. Deze fillers staan ​​vooral bekend om hun gladheid en resultaat. Voeg volume toe, verjong en verzacht fijne lijntjes en rimpels met Juvederm Facial Fillers

Teosyal
Teosyal fillers staan ​​bekend om hun natuurlijke resultaten. Deze innovatieve en hoogwaardige fillers op basis van hyaluronzuur bieden een oplossing voor elk probleem, van fijne lijntjes tot diepe plooien en rimpels, of het nu gaat om intrinsieke veroudering (natuurlijke veroudering) of extrinsieke veroudering (blootstelling aan de zon, roken enz.)
Waar zijn fillers van gemaakt
Elke filler is een gel gemaakt van hyaluronzuur – een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Filler gels zijn daarom gemakkelijker te injecteren en volledig te integreren net onder het huidoppervlak. Het hyaluronzuur in de gel absorbeert vocht waardoor de huid gehydrateerd blijft.
Profhilo
Profhilo is de nieuwe baanbrekende injecteerbare hyaluronzuur behandeling die is ontworpen om huidlaxiteit te behandelen en een injecteerbare lift te geven.

Profhilo is de enige beschikbare injecteerbare behandeling, speciaal ontworpen om deze afbraak om te keren door collageen en elastine te stimuleren, om het verouderingsproces te vertragen. Naarmate we ouder worden, beginnen het collageen, elastine en hyaluronzuur in onze huid af te breken, wat op zijn beurt betekent dat onze huid slapper wordt en slapper wordt.

In tegenstelling tot conventioneel hyaluronzuur geeft een behandeling met Profhilo geen volume. De hogere HA-concentratie verbetert de kwaliteit van het huidweefsel door de huid te stimuleren en te hydrateren en het slappe weefsel op te tillen en aan te spannen.

Dankzij de innovatieve formule wordt Profhilo aangekondigd als een ‘remedie voor rimpels’, omdat het de lichaamseigen natuurlijke collageen- en elastineproductie helpt stimuleren.
De Huidspecialisten in Valkenswaard
De Huidspecialisten in Valkenswaard zitten in de doorgaande weg naar Eindhoven en Lommel ( België). Het is gemakkelijk te bereiken en wij hebben een eigen parkeergelegenheid.