Frons rimpel

Heb je last van een fronsrimpel en voorhoofdrimpels. Wil je meer volume in het gezicht, een jongere uitstraling en indien gewenst vollere lippen? Dan zijn fillers een goede oplossing.
Als fillers nieuw voor u zijn, weet u waarschijnlijk het verschil tussen BOTOX en fillers niet en wat het meest geschikt is om de frons en voorhoofdrimpels van uw voorhoofd glad te strijken.

Fronslijnen tussen je wenkbrauwen, ‘glabellaire lijnen’ genoemd, worden veroorzaakt door continue spierbewegingen, zoals concentreren of fronsen. Met het ouder worden verliest uw huid zijn elasticiteit en collageen, en de constante gezichtsbewegingen leiden tot plooien of rimpels in uw huid. Horizontale plooien op het voorhoofd kunnen diep geëtst raken, waardoor uw gelaatsuitdrukking jaren wordt. Wat is de beste behandeling om deze lijntjes en rimpels glad te strijken, botox of een  filler?

NIET ALLE RIMPELS ZIJN HETZELFDE

Wanneer u rimpels behandelt, moet u begrijpen dat uw fronsrimpel of voorhoofdsrimpels anders zijn dan eventuele lijnen rond uw lippen of ogen. Kortom, verschillende rimpels hebben verschillende oorzaken en kunnen daarom de ene of de andere behandeling vereisen, of een combinatie van meerdere behandelingen.

Hoe werken fillers en botox

BOTOX is een afkorting voor botulinum toxine. Het wordt rechtstreeks geïnjecteerd in de gebieden waar u lijnen heeft van verschillende gezichtsuitdrukkingen. BOTOX ontspant de spierspanning, waardoor uiteindelijk de lijntjes en rimpels ontspannen.

Fillers zijn injecties die zijn ontworpen om het volume van uw weefsel te herstellen. De meest voorkomende fillers bevatten hyaluronzuur. Deze fillers worden in het beoogde gebied geïnjecteerd om verloren volume te vervangen en de huid te revitaliseren door de groei van nieuw collageen te stimuleren.

Wat is nu het beste?

Fillers gaan in de meeste gevallen langer mee dan BOTOX, maar een filler kan u wel of niet de langdurige resultaten geven die u zou willen voor de fronsrimpel of voorhoofdlijnen. De lijnen kunnen worden gladgestreken met fillers, maar in de meeste gevallen is BOTOX een keuze voor voorhoofdslijnen. Wanneer fillers worden gebruikt om deze lijntjes glad te strijken, is de filler minder effectief en verdwijnt veel sneller omdat het door het lichaam wordt afgestoten door de constante spierbewegingen. Het nadeel is dat je de gezichtsexpressie verliest met botox.

Voorhoofdrimpels die ontstaan ​​door bewegingen van de gezichtsspieren kunnen beter worden behandeld met botox. Dit komt omdat deze injectable is ontworpen om de spier zelf te richten. Lijntjes in het voorhoofd kunnen hardnekkig zijn en wanneer de spierkrachten lange tijd op de huid inwerken, kunnen de rimpels, zelfs niet met een botox-behandeling, niet volledig worden gladgestreken. In dit geval ziet u een egalisering van uw voorhoofdsplooien met botox, die kan worden verbeterd met een subtiele injectie van een vulmiddel voor een algehele verbetering. Fillers voor voorhoofdsplooien gaan langer mee bij gebruik in combinatie met botox.

Tijdens het consult zal de huidspecialiste de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. De prijs is ook afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. Wat je ook kiest, je bent bij de Huidspecialist verzekerd van de allerbeste zorg.

Prijzen merk Saypha

0.5 ml € 114
1 ml € 174
1.5 ml € 284

Prijzen merk Stylage / Juvderm

0.5 ml € 145
1 ml € 225
1.5 ml € 360

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: