Hangende mondhoeken corrigeren 

Wil je graag je hangende mondhoeken laten liften? Dat is zo gebeurd bij de huidspecialisten in Valkenswaard. Door volumeverlies en het vaak aanspannen van de mondhoekspier kunnen de mondhoeken wat hangen. Hierdoor kan het gezicht snel verdrietig of boos overkomen. Doordat de huid slapper wordt naarmate we ouder worden en er rimpels ontstaan, zal ook de mondhoekspier eerder gaan hangen. Gelukkig is een hangende mondhoek makkelijk te behandelen en hierdoor zullen de hangende mondhoeken weer omhoog komen te staan.

De behandeling

Boek een gratis & vrijblijvend consult bij kliniek de huidspecialisten in Valkenswaard. De behandeling voor Hangende mondhoeken duurt max 15 min.

Tijdens het consult zal de huidspecialiste de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. De prijs is ook afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. Wat je ook kiest, je bent bij de Huidspecialist verzekerd van de allerbeste zorg.

Fillers

De meeste fillers die tegenwoordig gebruikt worden zijn samengesteld uit hyaluronzuur, een van nature voorkomende  stof die voornamelijk wordt aangetroffen in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur is zeer effectief als filler vanwege het vermogen om voedingsstoffen naar de huid te transporteren. Bovendien is deze stof hydrofiel en maakt ze de gezichtszones voller door water naar het huidoppervlak te trekken. Hyaluronzuur wordt binnen zes tot twaalf maanden door het lichaam opgenomen.

Bij de Huidspecialisten bieden we een aantal ultramoderne cosmetische procedures. We gebruiken geavanceerde technologie om u er op uw best uit te laten zien en voelen. Als je je op je best voelt en er op je best uitziet, straal je zelfvertrouwen en schoonheid uit, en daar houden we van!

Prijzen merk Saypha

0.5 ml € 114
1 ml € 194
1.5 ml € 284

Prijzen merk Stylage / Juvderm

0.5 ml € 145
1 ml € 225
1.5 ml € 360

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: