Kaaklijn

Heb je geen of een nauwelijks zichtbare kaaklijn, kin of jukbeenderen, kun je fillers overwegen, ook wel hyaluronzuur fillers genoemd. De cosmetische ingrepen zijn ontworpen om uw jukbeenderen te liften, volume aan uw gezicht toe te voegen en fijne lijntjes en rimpels te verwachten.

Wat zijn kaak fillers?

Fillers voor de kaaklijm zijn injecties die het volume van het gebied boven en rond uw kaken verhogen. Dit geeft de illusie van een meer gedefinieerde botstructuur. Door volume onder je huidlaag te injecteren, kunnen kaaklijn fillers ook rimpels en fijne lijntjes verfijnen.

Soorten fillers

Er zijn verschillende soorten materialen die zijn goedgekeurd voor gebruik in kaaklijn fillers. Hyaluronzuur fillers zoals het merk (Juvederm, stylage of Saypha) en polymelkzuur (Sculptra) zijn twee soorten fillers die worden aanbevolen voor gebruik op de kaaklijn en jukbeenderen. Deze soorten fillers zijn tijdelijke fillers.

Hoe lang blijven de fillers zichtbaar?

Afhankelijk van het type filler dat u kiest, kunnen kaaklijn fillers 6 maanden tot 2 jaar meegaan voordat de resultaten niet langer zichtbaar zijn. De hyaluronzuur filler lost uiteindelijk op en wordt gemetaboliseerd in uw huidweefsel.

Wanneer mag je deze behandeling niet ondergaan:

  • Bloedstollingsziekte zoals hemofilie
  • Allergisch voor hyaluronzuur fillers
  • zwanger bent of borstvoeding geeft
  • Wanneer u een voorgeschiedenis van chronische gezondheidsproblemen heeft.

Wat zijn de voordelen van kaaklijn fillers?

In vergelijking met andere behandelingsopties, zoals implantaten en chirurgische facelifts, hebben kaaklijn fillers een aantal duidelijke voordelen:

  • de Kaaklijn fillers kunnen direct worden uitgevoerd.
  • Herstel van fillers is snel en veel mensen kunnen daarna meteen weer aan het werk of hun normale activiteiten.
  • Kaaklijn fillers gaan maanden of jaren mee, maar het resultaat is niet permanent, dus als je van gedachten verandert, zit je niet vast aan het resultaat.
  • Fillers hebben een zeer laag risico op ernstige complicaties of infectie.
  • Fillers rondom de kaaklijn kunnen na het inbrengen worden aangepast, wat betekent dat u meer vulmiddel op de injectieplaats kunt toevoegen totdat u het gewenste resultaat bereikt.
  • Fillers zijn minder duur dan meer invasieve plastische chirurgie om uw wangen er meer gedefinieerd uit te laten zien.

De behandeling

Voor de behandeling bespreken we uw wensen en vullen een gezondheidsverklaring samen met u in. We leggen u de nazorg uitgebreid uit en geven deze ook aan u mee. Hierna maken we foto’s voor in uw dossier. Een behandeling met fillers duurt ongeveer vijftien tot 20 minuten. Om zwelling tegen te gaan wordt het behandelde gebied licht gekoeld en krijgt u na de behandeling een koelpack mee.

Tijdens het consult zal de huidspecialiste in Valkenswaard de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken.

Prijzen merk Saypha

0.5 ml € 114
1 ml € 174
1.5 ml € 284

Prijzen merk Stylage / Juvderm

0.5 ml € 145
1 ml € 225
1.5 ml € 360

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: