lippen 1 ml

Veel mensen die een lipfiller behandeling hebben ondergaan, willen de lippen groter maken. U kunt om verschillende redenen uw lippen vergroten, waaronder:

 • Een eerdere lipgrootte herstellen. Naarmate u ouder wordt, kunnen uw lippen kleiner of dunner worden, kan uw philtrum (de plooi tussen uw bovenlip en septum) langer en platter worden en kan de afstand tussen uw mondhoeken groter worden.
 • De vorm van de lippen corrigeren. Het is gebruikelijk dat uw lippen verschillende maten of vormen hebben (asymmetrisch).
 • Het weghalen van rimpels. Wanneer u lacht of lacht, ontstaan ​​er soms rimpels aan de zijkanten van uw mond.
 • Het zelfvertrouwen vergroten. Lipfillers kunnen je zelfrespect en lichaamsbeeld helpen verbeteren.

Wat zijn lipfillers?

Lipfillers zijn injecties die de lippen volume geven. Lipfillers bestaan ​​uit synthetisch hyaluronzuur (HA) – HA oftwel hyaluronzuur is een natuurlijke stof in je lichaam die vocht vasthoudt. Er zijn veel verschillende merken hyaluronzuur lipfillers, waaronder Juvederm®, Stylage en Saypha®. De Huidspecialisten heeft verschillende merken fillers voor de lippen. Tijdens het persoonlijke consult zal de specialiste de verschillende behandelmogelijkheden en merken met je bespreken. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid en het merk filler die gebruikt wordt. Wat je ook kiest, je bent bij de Huidspecialist verzekerd van de allerbeste zorg.

Wie krijgt lipfillers?

Lipfillers krijgen is een persoonlijke beslissing. Het nastreven van uw wensen en verlangens voor uw lichaam kan een empowerment zijn.

Om in aanmerking te komen voor lipfillers, moet u:

 • Zorg voor een goede lichamelijke gezondheid.
 • Realistische verwachtingen hebben.
 • Geen actieve orale infectie hebben, inclusief aften of koortslippen.
 • Geen permanent make-up op de lippen, in de vier weken voor de behandeling gezet hebben

Waarom worden lipfillers gebruikt?

Lipfillers herstellen of geven volume aan je lippen. Ze stoppen het verouderingsproces niet, maar ze kunnen de noodzaak van een meer invasieve chirurgische lipvergroting, zoals lipimplantaten of een liplift, vertragen. Ze kunnen je ook helpen om de gewenste look te krijgen.

Hoe lang gaan lipfillers mee?

Lipfillers gaan doorgaans 12 tot 18 maanden mee.

Wat gebeurt er vóór een lipfiller-procedure?

Voorafgaand aan uw behandeling, heeft u een opersoonlijk gesprek met de huidspecialiste. Ze beoordelen veel factoren, waaronder uw gezondheid

Uw Huidspecialist kan de volgende vragen stellen:

 • Waarom wil je lipfillers?
 • Wat zijn uw verwachtingen?
 • De Huidspecialiste zal uw algemene gezondheid evalueren, inclusief eventuele reeds bestaande gezondheidsproblemen of risicofactoren. Praat met uw huidspecialiste over eventuele
 • allergieën die u heeft. Ze zullen ook foto’s maken van uw gezicht en lippen voor uw dossier.

Bij het overwegen van de grootte van je lippen, is het belangrijk om je voor te stellen hoe je eruit zult zien. Denk erover na om een ​​nieuw kapsel te krijgen. U kunt uw kapper een foto laten zien om hem een ​​idee te geven van hoe u wilt dat uw haar eruitziet. Uw haarstylist kan u echter vertellen dat uw haar er niet uit zal zien als op de foto vanwege uw haartextuur, haarlijn, volume of lengte. Misschien wil je dat je lippen eruitzien als de lippen van een beroemdheid, maar het is misschien niet haalbaar omdat je gezichtsvorm en gelaatstrekken uniek zijn. Vraag uw Huidspecialiste of het nuttig is om een ​​foto mee te nemen. Maar wees voorbereid om grondig te beschrijven hoe u wilt dat uw lippen eruit zien.

Wat gebeurt er na een lipfiller behandeling?

Nadat de behandeling is voltooid, kan uw huidspecialiste uw lippen zachtjes masseren. Uw lippen kunnen gezwollen en gevoelig zijn. Zwelling verdwijnt meestal na 24 tot 48 uur, maar het kan tot een week duren. Uw huidspecialist zal ook ongeveer twee weken na de behandeling een vervolgafspraak maken om uw lippen te controleren. Ze kunnen nog een foto maken voor uw dossier, zodat u kunt zien hoe uw lippen eruit zagen voor de ingreep en nadat ze zijn genezen.

De volgende tips helpen je lippen bij het genezen:

 • Breng een ijs pack aan gedurende maximaal 10 minuten om ontsteking, pijn en zwelling te verminderen.
 • Vermijd het dragen van lippenstift, lippenbalsem of enig ander product op je lippen gedurende ten minste 24 uur.
 • Vermijd het aanraken of tuiten van uw lippen, inclusief kussen en nippen aan een rietje.
 • Wees voorzichtig met tandenpoetsen.
 • Drink veel water.
 • Vermijd sporten gedurende ten minste 24 uur.
 • Om zwelling tegen te gaan wordt het behandelde gebied licht gekoeld.

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: