Liquid facelift

De niet-chirurgische facelift-procedure van De Huidspecialisten in Valkenswaard is een geïndividualiseerde unieke combinatie van behandelingen die erop gericht zijn uw gelaatstrekken op te frissen, verstrakken en te verjongen en het allerbeste naar boven te halen. We combineren nauwkeurige en strategische fillers met huidverstrakkingsprocedures zoals Profhilo, skinboosters, Microneedling en chemische peelings en de Hifu behandeling om veroudering in al zijn manifestaties aan te pakken.

niet-chirurgische facelift-procedure

De huidspecialist gebruikt een verscheidenheid aan verschillende skinboosters voor zijn niet-chirurgische facelift-procedure. Wij gebruiken eerst de Hifu voor de hals en kaakverstrakking om het collageen aanmaak te stimuleren om na een maand met een skinbooster de huid zijn elasticiteit te helpen herstellen. Om verloren volume in het gebied van de wang en het jukbeen terug te geven met skinboosters, waardoor de volheid die verloren is gegaan met de tijd wordt hersteld. Naarmate we ouder worden, verliezen we overal vet, spieren en botten, maar het meest merkbaar in de wangen. Het vormt lijnen en plooien die een vermoeide en oude look geven. Door de wangen en jukbeenderen opnieuw volume te geven, wordt de structuur van het gezicht hersteld. Het vergroten van de wangen verandert ook de vorm van het gezicht om meer een jeugdig ovaal te worden.

Voor en nadelen van een liquid facelift

De niet-chirurgische facelift-procedure is vrijwel pijnloos en duurt meestal minder dan een uur om uit te voeren. De hersteltijd is minimaal. Cliënten kunnen lichte blauwe plekken, lichte zwelling, roodheid en gevoeligheid ervaren, die allemaal binnen maximaal een week zouden moeten verdwijnen. Het resultaat van de Hifu behandeling duren tot twee jaar, en van de skinbooster behandeling is dit van enkele maanden tot twee jaar. afhankelijk van het type filler dat wordt gebruikt. We gebruiken meestal hyaluronzuur skinboosters, die op elk moment gemakkelijk kunnen worden opgelost of aangepast als het resultaat van de procedure om welke reden dan ook niet bevredigend is. Deze procedure is niet voor iedereen weggelegd en mag niet worden gezien als vervanging voor een chirurgische facelift.

Tijdens het consult zal de huidspecialiste de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. De prijs is ook afhankelijk van de behandeling die nodig is. Wat je ook kiest, je bent bij de Huidspecialist verzekerd van de allerbeste zorg.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: