Russian lips

Alles wat u moet weten over de Russian Lip Filler-techniek

Als je ogen groter worden bij het zien of horen van de nieuwste cosmetische trends en als schoonheid je interesse wekt, dan heb je inmiddels waarschijnlijk gehoord van de Russische liptechniek. Maar wat is het precies, voor wie is het bedoeld en hoe wordt het gedaan? Het is op dit moment een rage in de modewereld, en we vertellen je graag over de schone kleine geheimen ervan.

De Russische liptechniek is vergelijkbaar… maar totaal anders.
Als je ooit je lippen hebt laten vergroten met fillers, ben je het er waarschijnlijk mee eens dat de resultaten geweldig waren en dat de procedure het waard was. Maar de procedure is niet zonder beperkingen, en dat is waar de Russische liptechniek om de hoek komt kijken

Lipvergroting maakt gebruik van een of meer fillers, zoals stylage, Saypha of Juvederm om de lippen te accentueren en volume te geven. Toch is het gedaan voor een meer horizontale toename van de totale grootte en prominentie van de lippen. En aangezien de fillers horizontaal in plaats van verticaal worden geïnjecteerd, heeft traditionele lipvergroting ook de neiging om de lippen bijna uniform te vergroten, voor wat sommige cliënten het ‘worsteffect’ noemen.

Natuurlijk kan een regelmatige lipvergroting esthetisch worden gedaan, maar de procedure is niettemin beperkt.

Russian lippen

De Russische lipfillertechniek daarentegen streeft naar een verticale verbetering van de lipcontour en besteedt zeer veel aandacht aan de cupidoboog. Dus wat je krijgt zijn bijna popachtige lippen met een perfecte cupidoboog. Ze kunnen worden gemaakt om er net zo natuurlijk uit te zien als uw normale lippen, maar ze hebben die tijdschriftachtige perfectie waar zoveel cliënten naar op zoek zijn.

Dit is wat er precies wordt gedaan

Hoewel de lippen een vrij klein oppervlak zijn, zijn ze nog steeds de thuisbasis van zoveel verschillende delen – de cupidoboog, het philtrum, de bovenste en onderste vermiljoenrand en de orale commissuren. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hun grootte, vorm, profiel, projectie en hoogte allemaal kunnen worden aangepast of geaccentueerd met fillers in de juiste handen.

Dus wat de Russische liptechniek precies doet, is dat het de cupidoboog accentueert en zich richt op de liphoogte (vooral in het midden) in plaats van op het algehele volume, zodat je die felbegeerde hartvormige lip-look krijgt. Je hebt een mooi gedistingeerde boven- en onderrand van vermiljoen, waarbij de aandacht van nature naar het midden van je lippen wordt getrokken. Door deze techniek zien je lippen er op zichzelf al geweldig uit, maar zijn ze ook goed geproportioneerd in vergelijking met de rest van je gezicht.

De extra aandacht en zorg duurt langer

De Russische liptechniek maakt gebruik van kleinere volumes van een filler, geplaatst in meer delen van de lippen. In plaats van een groter volume van een filler in de lippen te injecteren en het vervolgens te masseren en uit te spreiden, injecteert de Russische techniek meer delen van de lippen met een kleiner volume product. (En, zoals hierboven vermeld, doet het dit ook met verticale injecties, niet met horizontale.)

Dit geeft ons veel meer controle over het product en de resultaten en geeft je de perfecte vorm lippen waarmee je trots kunt pronken. Maar, en hier is een klein nadeel: er zijn meer injectiepunten nodig, er wordt wat meer ongemak ervaren en er kunnen lichte blauwe plekken en zwellingen optreden. Dit verdwijnt meestal vrij snel vanzelf, maar het is goed om dit van tevoren te weten – en een kleine prijs om te betalen voor perfectie.

Dezelfde fillers worden gebruikt. Het is de techniek die telt.

De Russische lipfillertechniek is geen nieuw product maar een nieuw gebruik van een bestaand product. Ofwel Stylage, Saypha of Juvederm kan voor de procedure worden gebruikt, dus het wordt nog steeds gedaan met natuurlijk voorkomend hyaluronzuur, dus bijwerkingen of allergieën zijn bijna ongehoord.

Resultaten duren van 6 maanden tot een jaar

Omdat ieders lichaam anders is, is het moeilijk om een ​​algemene uitspraak te doen over hoe lang de resultaten van een tijdelijke cosmetische verbetering zullen aanhouden. Maar voor de meeste cliënten zouden hun resultaten van de Russische lipfillertechniek tussen de zes en twaalf maanden moeten duren. Dit tijdsbestek hangt af van zaken als blootstelling aan de zon en hoe snel uw lichaam de fillers metaboliseert.

Tijdens het gratis consult zal de huidspecialiste de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. De prijs is ook afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. Wat je ook kiest, je bent bij de Huidspecialist verzekerd van de allerbeste zorg.

Prijzen merk Saypha

0.5 ml € 114
1 ml € 194
1.5 ml € 284

Prijzen merk Juvederm of stylage

0.5 ml € 145
1 ml € 225
1.5 ml € 360

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: