Skinbooster Profhilo

Wat is Profhilo.

Een injecteerbare huidremodelleringsbehandeling die een van de hoogste concentraties Hyaluronzuur (HA) op de markt bevat, speciaal geformuleerd voor mensen wiens huid volume en elasticiteit mist.

In plaats van alleen maar rimpels te vullen en te vullen, stimuleert de langzame afgifte van Hyaluronzuur door Profhilo de productie van collageen en elastine, waardoor de huidtint, hydratatie en het uiterlijk van fijne lijntjes worden verbeterd. Het resultaat is een verbeterde huidkwaliteit die tot 6 maanden zichtbaar is.

Hoe werkt het?

Hyaluronzuur is hydrofiel, wat betekent dat het water uit je lichaam trekt en vasthoudt, dus Profhilo fungeert als een hydrator in plaats van een filler. Dit maakt het ideaal voor mensen met een vermoeide, dof uitziende huid, die het transformeert in een stevige en lichtgevende huid. Dit effect vindt plaats binnen 3-5 dagen na de behandeling.

In de komende weken wordt de collageen- en elastineproductie gestimuleerd, waardoor een secundair effect van huidverstrakking ontstaat. Collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid nemen af vanaf de leeftijd van 30 jaar, wat resulteert in tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en een zwakke huid. Profhilo verbetert de huidtint, textuur, hydratatie en algehele uitstraling. Het kan helpen om stevigheid en elasticiteit te verhogen en een gezondere en zachter uitziende huid te bevorderen. Profhilo wordt meestal gebruikt voor gezichtsgebieden, maar kan ook worden gebruikt om de nek, het decolleté, armen, knieën en handen te verjongen.

Profhilo wordt net onder het huidoppervlak ingebracht gedurende 2 sessies van 4 weken na elkaar. Na injectie verspreidt het zich snel onder de huid om de hydratatie te verbeteren, zonder massage of het risico om knobbeltjes of knobbeltjes achter te laten.

Een enkele kuur van Profhilo omvat 2 behandelingen van 4 weken na elkaar, waarna u een intense hydratatie verwachten. Het laat de huid stralen, fijne lijntjes verdwijnen en je zult een gladdere, strakkere huid krijgen. Kuren van twee behandelingen kunnen om de zes maanden worden herhaald als dat nodig is om de resultaten te behouden.

Wil je graag meer informatie over een phrofilo behandeling? De Huidspecialisten in Valkenswaard staan je graag persoonlijk te woord met een gratis consult. Wij zitten 10 minuten van Eindhoven en Lommel af.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: