Voorhoofdrimpels

Voorhoofd fillers voor lijntjes en rimpels: de beste, kosten en meer

Lijntjes en rimpels op het voorhoofd kunnen effectief worden behandeld met fillers.
Hyaluronzuur fillers maken de huid voller en gladder, met resultaten die 6-12 maanden of langer aanhouden.

Hoe ontstaan voorhoofdsrimpels

Door herhaaldelijk fronsen en het optrekken van de wenkbrauwen kunnen er voorhoofdlijnen en rimpels ontstaan. Deze lijnen worden ook wel expressielijnen of dynamische rimpels genoemd. Om deze effecten tegen te gaan, kunnen fillers ze verzachten of helemaal weghalen. Voorhoofd fillers zijn tijdelijke, maar effectieve behandelingen die de huid  in de lijntjes en plooien op vult.

Hoe werken fillers?

Fillers zijn op gel gebaseerde oplossingen die in de huid worden geïnjecteerd om het gezicht te contouren, verloren volume te herstellen, de huid voller te maken en statische lijnen en diepe rimpels op te vullen. Ze kunnen ook volheid toevoegen aan dunne lippen, definities en volume aan wangen, en het uiterlijk van depressieve acnelittekens verbeteren.

Hoewel sommige fillers uit de gratie zijn geraakt, zoals de permanente fillers. Zijn er andere die de afgelopen jaren aan populariteit hebben gewonnen. Deze maken gebruik van biologisch afbreekbare stoffen die na verloop van tijd van nature en veilig door het lichaam worden opgenomen, effectief zijn en een goed veiligheidsprofiel hebben. De Huidspecialisten in Valkenswaard hebben verschillende filler merken waar wij mee werken, zoals:

  • Juvederm
  • Saypha
  • Teosyal
  • stylage

 

Beste voorhoofd fillers voor lijntjes en rimpels

Tijdelijke, biologisch afbreekbare fillers zoals hyaluronzuur fillers zijn het beste voor lijntjes en rimpels op het voorhoofd. Er zijn veel merknamen, elk met hun eigen assortiment. De specifieke filler die wordt gekozen, hangt af van verschillende factoren, zoals de ernst van uw rimpels en de elasticiteit en leeftijd van uw huid.

Tijdens het consult zal de huidspecialiste de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. De prijs is ook afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. Wat je ook kiest, je bent bij de Huidspecialist in Valkenswaard verzekerd van de allerbeste zorg.

Prijzen:

0.5 ml € 114

1 ml € 174

Wat is hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam wordt aangetroffen en is verantwoordelijk voor het smeren van gewrichten, het hydrateren van weefsel en het ondersteunen van de huid barrière. Als vochtbindmiddel heeft het een uniek vermogen om water aan te trekken en vast te houden. Het stimuleert ook de productie van collageen, wat een sleutelrol speelt bij het vergroten van de sterkte en elasticiteit van de huid. fillers zijn daarom een ​​populaire keuze vanwege deze kenmerken; ze hebben ook een sterk veiligheidsprofiel omdat ze van nature compatibel zijn met het lichaam en zelden allergische reacties veroorzaken.

Twee van dergelijke hyaluron fillers die lijntjes en rimpels effectief kunnen aanpakken, zijn Juvederm, teosyal. Beide merken voeren een volledige productlijn om zich op specifieke delen van het gezicht te richten en houden rekening met de ernst en diepte van lijntjes en rimpels. Deze fillers worden het meest gebruikt in Nederland.

Wanneer moet u Botox gebruiken?

Botox is een ander injecteerbaar middel dat rimpels verzacht via een ander mechanisme; het verlamt tijdelijk de spieren om de vorming van rimpels te voorkomen. Botox richt zich op dynamische rimpels die worden gevormd door herhaalde gezichtsuitdrukkingen.

Combinatie filler en botox

Botox kan vroeg in het leven een effectieve preventieve maatregel zijn om de vorming van deze lijntjes te voorkomen en als behandeling om te voorkomen dat reeds gevormde lijnen dieper worden. Voor diepere lijnen en groeven kan het worden gebruikt als combinatietherapie met voorhoofds fillers voor betere resultaten.

Veilige fillers

Hyaluronzuur fillers hebben een sterk veiligheidsprofiel en bieden consistent betrouwbare resultaten. Er zijn veel merken en specifieke formules beschikbaar volgens uw behoeften. Botox kan ook gebruikt worden in combinatie met fillers om bestaande rimpels te verzachten en nieuwe lijntjes te voorkomen.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: