BB glow

De BB Glow behandeling is de meest geavanceerde en snelst groeiende behandeling. Een BB Glow behandeling  is een 100% natuurlijke semi-permanente foundation voor je huid die oneffenheden en verkleuringen zal verbeteren en egaliseren waardoor je huid glanzend en heerlijk zacht wordt.

Hydrateren, verfrissen en verjongen.

De BB glow behandeling is geschikt voor de ouder wordende huid, de vette huid, de gevoelige huid, doffe verkleuring, huid, puistjes, puistjes, rimpels, acne, fijne lijntjes en vergrote poriën behandelen. Wij verzorgen elk huidtype tijdens een BB glow behandeling. Het bereikt onmiddellijk resultaten met een effectieve huidverheldering, huidbleking, rimpelverbetering en nog veel meer.

Hoe werkt de BB glow behandeling?

BB Glow combineert een krachtig getint serum met de state-of-the-art ‘microneedling’ technologie.De microneedles dringen door in de bovenste lagen van de huid doordrenkt met het BB Glow-serum en voegt voedingsstoffen en vooral de vereiste kleurtint toe. De huid wordt vervolgens gestimuleerd waardoor op natuurlijke wijze een verhoogde hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geproduceerd, wat resulteert in huidverjonging.

Duur van de behandeling

Een sessie duurt 60 minuten.

Kuurvorm

Nu 3 behandelingen voor maar €147,- !

 

De huidspecialisten zijn er trots op, deze verbazingwekkend effectieve behandeling aan te bieden.

 

 

 

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: