Fijne rimpel behandeling

De behandeling is gebaseerd op warmte. Er worden door middel van een vierkante kop minuscule, steriele gaatjes aangebracht waardoor de warmte diep in de huid doordringt. Vervolgens treedt het genezingsproces op. De hitteafgifte in de lederhuid stimuleert de aanmaakt van collageen met als resultaat een jongere en strakkere huid.

Direct resultaat

Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar, maar na drie tot vier behandelingen is het optimale resultaat bereikt. Het optimale effect werkt nog enkele maanden door omdat collageen langere tijd nodig heeft om aangemaakt te worden. Het is aan te raden af en toe een onderhoudsbehandeling te doen zodat het resultaat mooi blijft en steeds beter wordt.

Behandeling voor fijne lijntjes

Een mooie, gladde en strakkere huid die minder vochtarm is en een betere teint heeft, dat is het resultaat van een behandeling met de titanium warmte kop. Over het algemeen blijft bij een goede huidverzorging het resultaat vijf jaar zichtbaar.

Met deze behandeling kunnen wij bij verschillende indicaties hele goede resultaten leveren op het gebied van huidvernieuwing. Heb je last van fijne rimpels, chirurgische- of acné littekens? Dan biedt deze behandeling absoluut uitkomst!

In de oppervlakkige huidlagen bevinden zich rimpels en ouderdomsvlekken. De warmte van het apparaat zorgt ervoor dat het vocht verdampt in het behandelde huidlaagje. Er zullen minuscule kleine gaatjes ontstaan. Daarmee blijft het een gecontroleerde behandeling. Lijntjes en rimpels zijn afgevlakt en daardoor minder zichtbaar, ouderdomsvlekken zijn meestal compleet verdwenen.

Gratis consult

Tijdens een 1e gratis en vrijblijvend consult vertelt onze specialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van al je vragen.

Prijs per behandeling:

  • Gelaat (incl. onder oogleden) € 300
  • Onder oogleden € 94
  • Rondom de mond en kin € 120
  • Wangen € 124
  • Hals € 195
  • Decolleté € 225
  • Handen € 74
  • Gelaat en hals € 374
  • Gelaat, hals en decolleté € 425

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: