Kaviaar gezichtbehandeling

Een gezonde en soepele huid zorgt ervoor dat u straalt. Tijdens een gezichtsbehandeling van Caviar worden verschillende technieken gebruikt waardoor uw huid de boost krijgt die het nodig heeft en verdiend. Uw huid wordt onder de loep genomen zodat de behandeling kan worden afgestemd op wat u specifiek nodig heeft.

Face your skin

Zelfs de huid vanaf het midden van de jaren twintig vertoont de eerste tekenen van het verouderingsproces: fijne lijntjes en kleine rimpels zijn te zien in de probleemzones.
De waarschuwingssignalen van de huid voor vocht en anti-verouderingsingrediënten kunnen niet worden genegeerd. De huid heeft hulp van buitenaf nodig voor haar functionele reparatiesysteem.
CAVIAR POWER BY KLAPP is een innovatieve anti-aging lijn met de nieuwste hightech ingrediënten. Een exclusief kaviaarcomplex en natuurlijke bio-peptiden stimuleren de celstofwisseling
en geven de vermoeide huid structuurimpulsen voor een elastisch oppervlak.

CAVIAR POWER BY KLAPP is de beauty- en wellnessformule voor de vrouwelijke en mannelijke huid die zich goed wil voelen.

Onze kenmerkende gezichtsbehandeling is een op maat gemaakte, resultaatgerichte behandeling die verwent en verwent! Deze behandeling van 60 minuten bevat een rustgevende mix van geavanceerde technieken om te reinigen, te voeden en te verwennen, terwijl uw huid er als nieuw uitziet en aanvoelt. We beginnen met een diepgaande analyse om te bepalen welke technieken passen bij uw specifieke behoeften, van exfoliatie tot verjonging. Alle behandelingen omvatten een peeling van farmaceutische kwaliteit, microdermabrasie of een niet-irriterende correcte peeling; warme en koude therapie; extracties; Medi-spa biologische vitamine-infusies met echografie; gezichts- en schoudermassage; lymfedrainage in het gezicht; en een op maat gemaakt hydraterend masker. Voor het ultieme geluk kan deze behandeling ook een van onze oogzonebehandelingen, bovenlichaam-stresszone-massage omvatten.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: