Cryolipolyse

Cryolipolyse is een niet-chirurgische, pijnvrije behandeling die wordt aangeboden door de Huidspecialisten in Valkenswaard en die aangepaste lichaamscontouren en vetvermindering bereikt door ongewenst en hardnekkig vet te verwijderen door het te bevriezen. De behandeling kan worden uitgevoerd op het gebied van de buik, heupen, taille, benen, lovehandles, buik, armen, billen, binnen- en buitenkant van de dijen, rugvet en kin. Cryolipolyse  is het meest effectief bij het verminderen van plaatselijke hardnekkige vetophopingen (bij zowel mannen als vrouwen) die resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging. Net als liposuctie verwijdert cryolipolyse vetcellen uit een bepaald doelgebied.

  • GRATIS Cryolipolyse consult
  • Beste Cryolipolyse prijzen
  • Niet-chirurgisch
  • Geen verdoving vereist
  • Geen downtime: walk-in, walk-out procedure waarbij u direct na uw behandeling kunt terugkeren naar uw normale activiteiten en regelmatige lichaamsbeweging
  • De resultaten van Cryolipolyse  zijn bewezen, merkbaar en langdurig

 

Tijdens uw gratis consult, wordt u beoordeeld door een van onze cryo specialisten die een behandelplan voor u zullen maken en antwoord op al uw vragen en zorgen

Hoeveel cryolipolyse behandelingen?

Tijdens de eerste (gratis) intake bepaalt onze Specialist of de Cryolipolyse-methode voor jou geschikt is. Cryolipolyse behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen. Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding.
Samen met onze Cryolipolyse Specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden met Cryolipolyse en wat de uiteindelijke kosten zijn. Het benodigde aantal behandeling is afhankelijk van het volume van de te behandelen zone. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig. Er zitten 6 weken tussen de behandeling

HET AANBRENGEN VAN DE APPLICATOR
Voorafgaand aan de cryolipolyse behandeling markeren we de plekken die behandeld gaan worden met een speciale huidstift. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen.
Tijdens de eerste minuten van de behandeling voelt de cliënt een intens gevoel van koude dat vrij snel verdwijnt. De cliënt zit of ligt comfortabel en kan ondertussen lezen, gebruik maken van een laptop of zelfs slapen.  Zodra de cryolipolyse behandeling  klaar is, masseren wij het te behandelen gebied met een lymfedrainage apparaat of met de hand.

HET KOELEN VAN DE VETCELLEN
Gedurende 35 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -11 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na 35 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

DE NATUURLIJKE AFVOER VAN DE VETCELLEN
Na de cryolipolyse-behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Hierin verschilt cryolipolyse van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug.

ZICHTBAAR RESULTAAT
Minimaal 8 weken na je cryolipolyse-behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd

Zone Minimaal aantal plaatsingen per keer
Benen 2-6 plaatsingen
Armen 2 plaatsingen
Buik 1-4 plaatsingen
Taille 2-4 plaatsingen
Rug 2-4 plaatsingen
Kaakcontour 2 plaatsingen

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: