LPG behandeling (contour verbetering)

Afslanken, verstevigen, anti cellulite Lpg oftewel Endermologie is een stevige, pijnloze bindweefselmassage, die de onderhuidse cellen stimuleert om vetten vrij te maken en collageen aan te maken. Deze huidbehandeling verstrakt de huid, vermindert vet en cellulite. De door Lpg ontwikkelde lipomassage technologie geeft je op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet. Zichtbare resultaten vanaf de 3e sessie.

Nieuwste technologie

Wij werken met het nieuwste apparaat. Hiermee kunnen we afslanken en verstevigen in dezelfde behandeling, dus veel snellere resultaten. Ondanks dat het een intensieve behandeling is zorgt deze bindweefselmassage voor een heerlijk gevoel van ontspanning. Ook zeer geschikt voor mensen die sporten maar niet afvallen op de plaatsen waar ze willen.

• Losse behandeling Lpg Body – €55
• Kaart voor 10 behandelingen 40 min. – €450 (Inclusief intakegesprek en Endermo-wear)
• Kaart voor 10 behandelingen 30 min. – €375 (Inclusief intakegesprek en Endermo-wear).
• Endermo-wear € 24,95.

 

Behandelingen In het begin kom je regelmatig voor je behandeling, uiteindelijk is het goed om éénmaal per twaalf weken te komen voor onderhoud om het resultaat vast te houden.

Maak vrijblijvend kennis Wil je meer informatie of een keer ervaren hoe deze behandeling in zijn werk gaat, neem dan contact op voor een kennismaking

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: