Lippen opfrissen

De Huidspecialisten heeft een unieke Gloss & Go permanente lip blushing behandeling ontwikkeld, die gebruik maakt van onze handelsmerk techniek, om de lippen te voorzien van een volle blos van prachtige kleuren, de vorm te corrigeren en volheid, volume en definitie toe te voegen.

De full lips permanent make up is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

Onze lip blush behandeling gaat over het egaal maken van je lippen, het creëren van de illusie van volume en ervoor zorgen dat de kleur in elke situatie blijft zitten, zodat je alleen maar een beetje lipgloss hoeft toe te voegen en je bent klaar om te gaan! De Lip Blush behandeling is de perfecte manier om met de leeftijd verloren vorm en volheid te herstellen en dunne of oneffen lippen te transformeren.

Kleur kiezen

Er wordt een tint geselecteerd uit een assortiment van onze fantastische purbeau liptinten, en deze kan zo subtiel of dramatisch zijn als je wilt – ofwel subtiel mengen met je natuurlijke lipkleur of matchen met je favoriete cosmetische lipkleur. Lippen zijn er in allerlei verschillende kleuren, vormen en maten, en elke klant heeft een andere aanpak nodig om tot het beste resultaat te komen, simpelweg omdat elke lip uniek is. We zijn niet allemaal blij met de natuurlijke tint van onze lippen en sommigen kunnen een ongelijkmatige toon of kleur over de lippen ervaren die ze graag zouden willen corrigeren. Een melaninerijke huid, hyperpigmentatie, verwondingen of huidaandoeningen zijn allemaal mogelijke oorzaken van donkere lippen of verkleuring.

Lip blush

Permanente make-up kan een uitstekende oplossing zijn om helderdere, lichtere, meer egale lippen te krijgen, maar helaas is Lip Blushing niet geschikt voor alle huidtypes. Personen met melaninerijke, hyper gepigmenteerde of donkerdere lippen kunnen een aanvullende behandeling nodig hebben voor hun Lip Blush of correctie behandeling. Alle donkere delen van de lippen moeten meer worden gecamoufleerd, voordat een versterkende kleur op de lippen wordt gepigmenteerd.

Voordelen van permanent make-up lippen:

– Herstelt de vorm en natuurlijke kleur van uw lippen;
– Verbeteren van een bestaande vorm;
– Correcte asymmetrische omtrek voor een meer evenredig gevormde mond;
– Krijg de cupidoboog die je altijd al wilde hebben – zonder dat je fillers nodig hebt;
– Elke dag lippenstift dragen en een hekel hebben aan de blote lippen-look? Creëer je favoriete lipstick met een full colour lipboost;
– Herstel ongelijkmatige kleurvlakken als gevolg van leeftijd, roken, koortsblaasjes en littekens.

Hoe lang duurt de behandeling?

Gemiddeld duurt de Permanente make up lippen behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake worden jouw wensen en verwachtingen besproken. Daarnaast bespreken we de behandeling, eventuele risico’s en de nazorg. Hierna starten we met het maken van foto’s van de lippen en brengen we een verdovende zalf aan. De huidspecialisten zal de lippen voorteken en tijdens het inwerken van de verdoving zal de kleur worden gekozen. Pas wanneer je tevreden bent met de kleur en de vorm van de lippen starten we met de behandeling.

Hoe lang gaat permanente make up lippen mee?

Het resultaat van permanente make up lippen gaat gemiddeld 3 jaar mee. De behandeling bestaat uit 2 a 3 sessies.

Prijzen lippen:

Liplijn: € 124
Lipblush: € 247
Full lips € 247

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: