Microblading (3D hairstroke) opfrissen

Microblading oftewel Hairstroke  genoemd is een hairstroke-techniek waarbij je een mooie en ‘natuurlijke’ look met de wenkbrauwen krijgt. Ook wanneer je geen haartjes meer hebt in de wenkbrauwen, vullen we dit op met de hairstroke techniek. Je krijgt via deze techniek een natuurlijk resultaat. De resultaten zijn echt verbluffend en de hairstroke-wenkbrauwen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. We gebruiken hiervoor PMU apparatuur en pigmenten van purbeau, de hoogste kwaliteit apparatuur en pigmenten binnen de permanente make-up branche.

Deze revolutionaire methode voor het aanbrengen van micro-haartjes van natuurlijke pigmenten in de dermale laag van de huid is veilig en onze apparatuur voldoet aan alle relevante gezondheids- en veiligheidseisen. Alle naalden zijn wegwerpnaalden en van de hoogste kwaliteit. Sterilisatie en hygiëne zijn van het grootste belang voor, tijdens en na de behandeling. Onze zeer bekwame schoonheidsspecialisten hebben veel ervaring met permanente make-up.

Zijn de permanent make up specialisten gecertificeerd?

Ja! Al onze specialisten zijn gediplomeerde permanente make up specialisten. We zijn getraind in de nieuwste technieken en trends voor het aanbrengen van microblading, zodat je altijd iets vindt dat bij je past.

Wat voor soort pigmenten worden er gebruikt?

Onze cosmetische pigmenten zijn veilig in gebruik en zijn gemaakt om na verloop van tijd langzaam te vervagen. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit natuurlijke plantenkleur van door de CE goedgekeurde ingrediënten en steriele wegwerpnaalden.

Is de behandeling pijnlijk?

Een effectieve plaatselijke verdoving emla wordt gebruikt om uw comfort tijdens de cosmetische ingreep te maximaliseren, maar de pijntolerantie varieert van cliënt tot cliënt. Het ondergaan van de procedure tijdens uw menstruatiecyclus kan uw gevoeligheid verhogen, wat we niet aanbevelen.

Factoren van de behandeling

    • Bloeden tijdens de procedure: Overmatig bloeden tijdens uw procedure heeft grote invloed op hoe uw lichaam pigment vasthoudt. Hoewel we dit niet helemaal in de hand hebben, is het belangrijk dat u onze voorbereidingsinstructies opvolgt om het bloeden tot een minimum te beperken. Dit omvat het vermijden van bloedverdunnende medicijnen en alcohol vóór uw procedure.
    • Vette huid: een verhoogde olieproductie kan ervoor zorgen dat haarstreken vervagen en lichter en poederiger genezen dan je zou verwachten. Verlies van kleur zal prominenter zijn en er is vaker een touch-up nodig.
    • Bloedarmoede of ijzertekort: uw lichaam zal deze op ijzer gebaseerde pigmenten sneller opnemen.
    • Blootstelling aan de zon: Verhoogde blootstelling aan de zon zal kleurvervaging veroorzaken.

Is microblading geschikt voor mij?

Microblading heeft het mooiste resultaat op normale tot droge huidtypes.
Microblading werkt mogelijk niet goed bij klanten met meer vette huidtypes. Bij mensen met een vette huid kunnen de resultaten zachter en poederachtiger lijken. We zullen echter een Ombre Powder-techniek voorstellen voor degenen die een meer vette huid hebben en de resultaten zullen net zo verbluffend zijn.

Consult

Hoewel dit niet verplicht is, zijn consultaties gratis en aangeboden aan iedereen die zijn wenkbrauw wil bespreken vóór de behandeling.

Hoe lang duurt de behandeling

De eerste sessie duurt ongeveer 45 minuten tot 60 minuten voor het hele proces. We besteden de eerste 30 minuten aan het ontwerpen van wenkbrauwen om te bespreken en verdoving toe te passen. De vervolgretouchering normaal gesproken binnen 6-8 weken.

Resultaat

Absoluut! De techniek simuleerde hairstrokes die eruitzien als echt haar! Je wenkbrauwen kunnen zo groot en gedurfd of zo zacht en subtiel zijn als je wilt!

Hoe lang blijft het zichtbaar?

Microblading is semi-permanente cosmetica en duurt meestal 6 maanden tot 2 jaar, afhankelijk van het individuele huidtype en de levensstijl. De pigmenten zijn ontworpen om na verloop van tijd op natuurlijke wijze te vervagen en laten je wenkbrauwen er niet blauw of rood uitzien zoals bij oude conventionele tatoeages. Voor de beste resultaten wordt aanbevolen dat u onze instructies voor nazorg volgt en elke 1-2 jaar of zo vaak als nodig bijwerkt. Microblading vereist touch-ups sessies zijn normaal en worden verwacht.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: