De beste Filler Kliniek Eindhoven

Ondanks het dragen van gezichtsmaskers, worden lipfillers steeds populairder – hier zijn de beste experts om te bezoeken voor de natuurlijke look

Je zou denken dat sinds we het afgelopen jaar onze mond en neuzen volledig bedekt hebben met gezichtsmaskers, cosmetische behandelingen die gericht zijn op het gebied minder populair zouden zijn geworden. Cosmetisch specialisten hebben echter gemeld dat lipfillers en andere niet-chirurgische behandelingen nog nooit zo populair zijn geweest, met meer mensen dan ooit die om consultaties vroegen nu de lockdown is opgeheven. “Het aantal aanvragen voor lipfillers is met 30 procent gestegen”, zegt Lissa Bots, oprichter van de Filler Kliniek in Eindhoven. “In feite zijn ze nog nooit zo populair geweest.”

De populaire cosmetische behandeling omvat de injectie van een hyaluron filler om de vorm van het gezicht voller te maken en te veranderen. Hoewel in het verleden permanente siliconenvullers zijn gebruikt, kiezen de meeste mensen liever voor op hyaluronzuur gebaseerde filler zoals Juvederm, stylage, saypha voor veiligere, tijdelijke resultaten.

Hyaluronzuur is een van nature voorkomend molecuul dat in uw lichaam wordt aangetroffen en alle geïnjecteerde hoeveelheden zullen na een paar maanden in het lichaam worden opgenomen.
Als u besluit dat u de behandeling wilt ondergaan, is het aan u om ervoor te zorgen dat u in veilige handen bent. Voordat u zelfs maar naar een spuit kijkt, moet u de merknaam, ingrediënten en de sterkte kennen van wat in u wordt geïnjecteerd.

De Filler Kliniek

Met meer dan 24 jaar ervaring in het veld, biedt de exclusieve Filler kliniek het allerbeste dat de cosmetica-industrie te bieden heeft. Bekend om hun niet-detecteerbare resultaten, die de schoonheid van de natuurlijke gelaatstrekken accentueren, zijn de huidspecialisten in Valkenswaard uw one-stop-shop voor alles wat met cosmetische behandelingen te maken heeft, van fillers tot mesotherapie. Wilt u meer informatie over de behandelingen https://www.dehuidspecialisten.nl

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.