Filler behandelingen

Filler behandelingen in de beste kliniek in Valkenswaard, op de grens van Nederland en België.
Krijg een Filler behandelingen door een van onze gekwalificeerde huidspecialisten. In onze kliniek worden iller behandelingen in de huid geïnjecteerd om lijntjes, plooien en rimpels te verzachten en ook om volume te geven aan gebieden die hun steun hebben verloren. Fillers kunnen ook worden gebruikt voor het opnieuw contouren van het gezicht om gelaatstrekken en profielen te verbeteren.

Welke fillers moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende soorten fillers en veel verschillende merken. Bij de Huidspecialisten kliniek gebruiken we alleen de topmerken die jarenlang getest en onderzocht zijn. We werken voornamelijk met het JUVÉDERM VYCROSS-assortiment en saypha fillers voor filler behandelingen vanwege de uitstekende eigenschappen die het bevat. De meeste soorten fillers zijn samengesteld uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur zit van nature in de huid en geeft volume, vorm, hydratatie en elasticiteit. Hyaluronzuur heeft een minimaal risico op reacties en wordt gemakkelijker door het lichaam geaccepteerd dan andere collageenfillers.

Wat gebeurt er tijdens de procedure?

Voor bepaalde filler behandelingen wordt eerst verdoving aangebracht en de huid gedurende 20-30 minuten verdoofd. Een verdovende cremé kan worden gegeven om het gebied verder te verdoven, hoewel dit zelden nodig is. De filler wordt vervolgens in het gewenste gebied geïnjecteerd met behulp van een zeer fijne naald. Resultaten zijn direct zichtbaar na filler behandelingen en houden over het algemeen tot 12 maanden of langer aan.

Welke delen van het gezicht moet ik behandelen met fillers?

Fillers kunnen worden gebruikt om verschillende delen van het gezicht te behandelen, waaronder de lippen, kin, kaak, wangen, voorhoofd en kraaienpootjes, en zijn ideaal voor het behandelen van specifieke problemen zoals volumeverlies, diepe lijnen en wangen. De verschillende soorten behandelingen worden in het persoonlijke en gratis consult in detail uitgelegd en de prijzen vindt u op de pagina.

Veelgestelde vragen over fillers

Wat zijn fillers?

Een hyaluronzuur filler is een stof die in de huid kan worden geïnjecteerd om volumeverlies dat optreedt bij veroudering te vervangen, of om gebieden te versterken die mogelijk niet het ideale volume hebben. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Deze zijn het veiligst en zien er het meest natuurlijk uit en kunnen indien nodig altijd worden opgelost

Waar zijn fillers van gemaakt?

fillers kunnen collageen, calciumhydroxyl of hyaluronzuur zijn. In het verleden werden collageenfillers gebruikt die bij sommige mensen reacties veroorzaakten en worden dus niet meer gebruikt. Sommige fillers zijn gemaakt van calciumhydroxylapatiet, maar kunnen niet worden opgelost, als ze om welke reden dan ook moeten worden verwijderd. De meeste fillers zijn tegenwoordig gemaakt van hyaluronzuur dat van nature in de huid aanwezig is. Hyaluronzuur fillers produceren de meest natuurlijke resultaten en zijn het veiligst omdat ze indien nodig kunnen worden opgelost.

Hoe lang gaan fillers mee?

Elk merk en merk filler kan een andere tijdsduur meegaan. Sommige duren ongeveer 6 maanden en andere kunnen 12 tot 18 maanden duren. Het deel van het gezicht waarin de filler wordt geplaatst, kan ook van invloed zijn op hoe lang het meegaat. Filler kan sneller slijten in mobiele gebieden zoals de lippen. Filler die dichter is zoals die voor jukbeenderen of kaaklijn wordt gebruikt, gaat ook langer mee.

Zijn filler behandelingen veilig?

Hyaluronzuur fillers zijn veilig wanneer de nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen. Het is belangrijk om een hyaluronzuur filler te gebruiken die indien nodig kan worden opgelost. Collageen- en hydroxylapatietvullers kunnen niet worden opgelost en dus als ze een vat blokkeren, is er geen gemakkelijke manier om het vat te deblokkeren. Het is belangrijk om een FDA- en CE goedgekeurde filler zoals Juvederm te gebruiken dat grondig is getest en klinische proeven heeft ondergaan om het gebruik ervan als veilig en effectief te bevestigen. Het is belangrijk om de behandeling te laten uitvoeren door een huidspecialist.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.