Meso-btx behandeling

VERLENGT BOTOX-RESULTATEN EN VERMINDERT DYNAMISCHE RIMPELS.

Deze doeltreffende huidverbeterende meso-btx behandeling geeft mooie resultaten en een stralende huid! Het antirimpeleffect van F-BTX serum toegepast na botox was na 6 maanden drievoudig toegenomen in vergelijking met alleen botox in het frontale gebied en het vertraagde de terugkeer van expressielijnen in het kraaienpootjesgebied. Tijdens de behandeling met de mesogun worden meerdere micro-injecties speciaal ontworpen BTX serum in de huid ingebracht; het wordt langzaam afgegeven in de huid.

 

Technische verhaal

Botox-injecties zijn een populaire dermatologische behandeling om matige tot ernstige fronsrimpels tijdelijk glad te strijken. Het botox-toxine dat in de huid wordt geïnjecteerd, blokkeert de afgifte van de neurotransmitter ACh terwijl het het SNAP-25-eiwit splitst, waardoor de vorming van het SNARE-complex wordt voorkomen. Het zenuwsignaal kan niet worden doorgegeven, de spier kan niet worden aangespannen en raakt verlamd. Maar dergelijke injecties moeten om de zes maanden worden toegediend. F-BTX-peptiden werken in op de modulatie van spiercontractie door ACh-afgifte bij de synaps te verminderen, omdat het concurreert om een ​​positie in het SNARE-complex, maar ook de ingang van calciumionen blokkeert, wat nodig is voor blaasjesfusie met het membraan. Dit is de perfecte aanvulling op injecties, omdat het het effect van micro-injecties met gifstoffen gedurende een langere periode kan versterken en behouden.

 

ACTIEVE INGREDIËNTEN

Octapeptiden en pentapeptiden 10%.

Hyaluronzuur 0,1%.

GEBRUIKERSINDICATIES

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.