Rasul Ritueel

Reis van de zintuigen het Rasul Ritueel. Een oud Arabisch wellnessritueel, voor 2 personen, dat de kracht van het zuiveren van mineraalrijke klei combineert met warmte en stoom.
Onze privé-rasulkamer in Valkenswaard is een zalige holistische toevluchtsoord die u naar exotische oorden zal vervoeren, uw geest zal kalmeren, uw bloedsomloop zal stimuleren en spierspanning zal verlichten. Onze spa-hosts zullen u door dit zelfherstellende ritueel leiden dat het haar, het gezicht en het lichaam behandelt met een vierstappenremedie, van zwarte zeep om te reinigen en te exfoliëren met behulp van een traditionele kessa-handschoen; rasul lavaklei om te zuiveren en te verfijnen;
geparfumeerd water om te kalmeren en vervolgens aangevuld met sheaboter en kostbare oliën om te verzachten. Ontspan in het privéstoombad voordat u alle modder wegspoelt om een zijdezachte huid te onthullen. Geniet van het 45 minuten durende ritueel met een vriendin of partner.

Wat is een rasul?

Ook bekend als een rhassoul, rassul of modderkamer, het is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel met gezondheidsvoordelen waarbij modder, stoom en warmte worden gebruikt om de huid, het lichaam en de geest te reinigen en te ontspannen. Het uiteindelijke doel is om gifstoffen vrij te maken en onzuiverheden via de huid te verwijderen.

De rasul bij het welness gedeelte van de huidspecialisten in Valkenswaard, is een privébehandeling voor twee personen). Een spa-gastvrouw laat u zien hoe u van de behandeling kunt genieten en laat u de modder zelf toedienen en genieten van de stoom en hitte, waarbij de ervaring in totaal 45 minuten duurt.

Wat te verwachten tijdens een rasulbehandeling?

De Rasul in Valkenswaard beschikt over een voorkamer, waar u uw kleding uittrekt en uw ervaring begint. Met badkleding aan, begin met het gebruik van de kessa-handschoen en zwarte zeep om het lichaam te exfoliëren. U kunt dan een douche nemen om de dode huidcellen weg te wassen voordat u de mineraalrijke klei of modder over het hele lichaam aanbrengt. Ga naar het privéstoombad en neem plaats op een verwarmde troon en geniet tot 20 minuten van de verkwikkende stoom.
De stoom stopt en de regenbuien beginnen, zodat je de klei kunt wegspoelen. Gebruik voor het verder spoelen de knijp-slangen die aan de muur zijn bevestigd. Het koele water helpt de lichaamstemperatuur te verlagen, de bloedsomloop te stimuleren en eventuele gifstoffen die door de huid zijn getranspireerd weg te spoelen.

Hierna ga je terug naar de kamer om je af te drogen en maak de ervaring af door sheaboter over je hele huid glad te strijken. Ontspan in de ontspanningsruimte of ga vraag aan de huidspecialisten om nog meer warmte-ervaringen te ondergaan en om de reis te complimenteren.
Vergeet niet om tijdens en na de ervaring veel water te drinken om je lichaam gehydrateerd te houden.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van een rasul?

Afgezien van de ontspanning en het verhoogde gevoel van welzijn dat u krijgt van een rasulbehandeling, zult u merken dat er ook veel gezondheidsvoordelen zijn.
De combinatie van modder, hitte en stoom helpt het lichaam te ontspannen en gifstoffen vrij te maken terwijl je transpireert. Dit helpt allemaal om de huid te stimuleren en de lichaamstemperatuur te reguleren, terwijl het openen van de poriën en het vrijgeven van gifstoffen de bloedsomloop soepel laat verlopen. De modder en stoom helpen de huid te reinigen, voelen zacht aan, voelen heel schoon aan, maar verzachten ook huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.
De bloedsomloop wordt ook verbeterd omdat de hitte en stoom de bloedstroom door het lichaam stimuleren. De verwarmde stoelen in het stoombad helpen de spanning in de spieren los te laten en pijn en pijn te verminderen.

Geniet thuis van de ervaring

De geschenkdozen van de huidspecialisten zijn te koop in de winkelruimte van de huidspecialisten en bevatten een kessa-handschoen, zwarte zeep, rasul-modder en lichaamsolie.

Voor wie is een rasul niet geschikt?

Als u ernstige huidallergieën, eczeem of psoriasis heeft, raden wij u aan uw arts te raadplegen voordat u de rasul gebruikt. Als je een extreem gevoelige of beschadigde huid hebt, raden we je af om de rasul te proberen. Aangezien dit een warmtebehandeling is, raden we het gebruik tijdens de zwangerschap niet aan.

Om een afspraak te plannen kan dit via de website https://www.dehuidspecialisten.nl of u kunt contact met de huidspecialisten op nemen om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.