Russian Lips

De waardering voor volle, weelderige lippen is eeuwenoud. Culturen over de hele wereld bewonderen al lang goed gevormde lippen vanwege hun schoonheid, jeugdigheid en wellust. Het verstrijken van de tijd kan echter veranderingen teweegbrengen die de aangename proporties van de lippen verminderen. Zelfs voordat het verouderingsproces is begonnen, zijn sommige lippen van nature dun of uit balans met de rest van het gezicht.
Door de ontwikkeling van niet-chirurgische cosmetische ingrepen, waaronder hyaluronzuur fillers, kunnen steeds meer mannen en vrouwen behandelingen zoeken die hun gelaatstrekken verbeteren zonder dat een operatie nodig is. Als uw lippen geen volheid en definitie hebben, zijn er verschillende procedures beschikbaar om uw lippen meer volume te geven. Een van de meest populaire van deze behandelingen zijn injecteerbare russian lips om de lippen op te vullen en uw gezicht aantrekkelijkere proporties te geven.

Bij lipvergrotingsprocedures worden injecteerbare fillers gebruikt om volume aan uw lippen toe te voegen, waardoor een jeugdiger en sensueler uiterlijk ontstaat. Er is weinig tot geen uitvaltijd nodig en verbeteringen zijn direct na de behandeling merkbaar. Als u niet tevreden bent met de grootte of vorm van uw lippen of als u door veroudering volume ervaart, kan augmentatie de procedure zijn waarnaar u op zoek bent.

Wat kunnen russian lip fillers verbeteren

Er zijn verschillende redenen waarom Filler kliniek cliënten lipverbetering zoeken door middel van injecteerbare fillers. Sommige hebben van nature dunne lippen en willen volume toevoegen voor een vollere en sensuelere look, zoals de russian look of de ultra smile. Sommigen willen asymmetrie corrigeren of fijne lijntjes rond of op de lip verminderen. Anderen worden gemotiveerd door het verlangen om hun zelfvertrouwen en zelfrespect te versterken.
Voor meer volwassen clienten bieden injecteerbare fillers voordelen tegen veroudering die een jeugdiger uiterlijk kunnen herstellen. Genetica, omgevingsfactoren, levensstijlkeuzes en het natuurlijke verouderingsproces leiden tot een aantal veranderingen aan de lippen en de huid rond de mond, waaronder volumeverlies, verminderde projectie van de cupidoboog, verlies van definitie aan de vermiljoengrens en de ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels.

Lipfillers zijn een populaire en veilige lipverbeteringsprocedure die aantrekkelijke resultaten kan bieden voor clienten van alle leeftijden. U kunt injecteerbare fillers overwegen als:

• U het volume van dunne wilt lippen vergroten naar russian lips
• U wilt de volheid en definitie van ouder wordende lippen herstellen
• U wilt de vorm van uw lippen verbeteren of asymmetrie corrigeren
• U wilt de balans tussen uw lippen en andere gelaatstrekken verbeteren
• U wilt zachtere, gladdere lippen
• U wilt fijne lijntjes (“lippenstiftlijntjes” of “rokerslijntjes”) rond uw lippen verminderen

Welke ingrediënten worden er gebruikt in lip fillers

De fillers die worden gebruikt in lipvergrotingen zijn geformuleerd met een gemodificeerde vorm van een molecuul dat van nature in uw lichaam voorkomt. Het is een soort suiker, bekend als hyaluronzuur, dat voornamelijk wordt aangetroffen in uw huidweefsel en kraakbeen. Hyaluronzuren hebben een ongelooflijk vermogen om zich aan water te binden. In feite kan een enkel molecuul bijna 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden, waardoor het een uitstekende hydraterende stof is die je huid voedt. Wanneer ze aan water worden gebonden, creëren deze moleculen een stroperige gel die alles hydrateert en smeert, van je huid tot je gewrichten en ogen. Als een belangrijk element van injecteerbare fillers biedt dit ingrediënt de nodige ondersteuning aan de onderliggende dermis om de lippen voller te maken en rimpels van binnenuit glad te strijken. Ernstige complicaties zijn zeldzaam, omdat het een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam nabootst en de vulstoffen gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen gedurende een periode van maanden. Fillers bevatten ook een lokaal anestheticum om pijn of ongemak tijdens de behandeling aanzienlijk te verminderen.

Hoe werken lip fillers

Het actieve ingrediënt in lipfillers bindt zich aan het water in je lichaam, wat resulteert in een kneedbare gel die het weefsel in je lippen vormt en ondersteunt, ze voller maakt en hun uiterlijk verbetert. Na verloop van tijd zal uw lichaam de ingrediënten van de filler op natuurlijke wijze afbreken en opnemen. Doorlopende behandelingen zijn daarom vereist om uw resultaten te behouden.

Wat houdt de procedure in

Om te beginnen wordt de lip gereinigd met antiseptica. Een mesogun wordt gebruikt om de fillers te injecteren die het risico op bloeding en zwelling vermindert en over het algemeen veiliger is in vergelijking met het gebruik van een naald met de hand.

Enkele van de voordelen van het gebruik van mesoguns om russian lippen te creëren, zijn onder meer:

Minder risico op zwelling of blauwe plekken
De mesogun heeft een betere controle over de hoeveelheid filler die in elk deel van de lippen wordt geïnjecteerd, waardoor een nauwkeurigere plaatsing mogelijk is
Minder kans op bultjes of knobbels in de lippen
Algehele verminderde uitvaltijd
Resultaten duren langer

Downtime
Er is weinig tot geen downtime nodig na de behandeling van russian lip fillers. Na uw afspraak kunt u last krijgen van zwelling, blauwe plekken. Dit is normaal, vooral binnen de eerste 24 tot 48 uur. Zorg ervoor dat u vooruit plant en rekening houdt met deze mogelijke bijwerkingen als u een behandeling russian lip fillers inpland voor een bruiloft of een ander belangrijke afspraak.

Wanneer kunt u resultaat verwachten

U zult onmiddellijk resultaat zien na uw procedure, hoewel een milde zwelling uw lippen aanvankelijk groter kan doen lijken dan u zou willen. Geef uw lippen minimaal 48 uur de tijd om zich aan hun nieuwe vorm aan te passen, terwijl de zwelling afneemt en de filler op zijn plaats blijft zitten.

Hoe lang blijven de resultaten?

De levensduur van russian lip fillers is afhankelijk van verschillende factoren en varieert van client tot client. De effecten van uw lipvergroting kunnen tot 12 maanden aanhouden. Omdat het een tijdelijke behandeling is, zult u volgende behandelingen moeten blijven ondergaan om de vorm en het volume van uw lippen te behouden. Met een regelmatig gepland behandelprogramma kunt u echter zo lang als u wilt van uw positieve resultaten genieten.

Wat zijn de risico’s

Lipfillers die bij de Filler Kliniek door de huidspecialsiten worden gebruikt, zijn hoogwaardige niet-permanente hyaluronzuur fillers die indien nodig omkeerbaar zijn. Het is van vitaal belang dat uw vulprocedure wordt uitgevoerd door een ervaren huidspecialist, aangezien dit een direct effect heeft op de kwaliteit van uw resultaten. Lipfiller-behandelingen zijn veilig en bijna pijnloos, omdat ze een lokaal anestheticum in hun formulering bevatten om het comfort te maximaliseren, maar net als bij elke behandeling zijn bijwerkingen mogelijk. De meest voorkomende bijwerkingen van lip fillers verschijnen rond de injectieplaats en kunnen zijn: Zwelling of blauwe plekken Roodheid Gevoeligheid van de lippen Bobbeltjes Deze effecten zijn gewoonlijk mild en tijdelijk, en verdwijnen gewoonlijk vanzelf.

Zijn lip fillers alleen voor vrouwen?

Absoluut niet! Het zijn niet alleen vrouwen die op zoek zijn naar cosmetische behandelingen om hun uiterlijk te verbeteren en veroudering te trotseren. Lipverbeteringsprocedures worden steeds populairder bij mannen, hoewel de behandeldoelen voor mannelijke patiënten vaak verschillen van de behandeldoelen van onze vrouwelijke cliënten. Lipfillers voor mannen hebben de neiging zich meer te concentreren op het vormen van het gezicht, in plaats van alleen het lipvolume te vergroten zoals de russian lips maar om een jeugdige maar mannelijke look te creëren. De techniek houdt rekening met de esthetische voorkeuren en unieke anatomie van mannen om het gezicht in balans te brengen door middel van subtiele verbeteringen die er natuurlijk uitzien. Naast het versterken van de mannelijke proporties en structuur van het gezicht, bieden lipfillers dezelfde antiverouderingsvoordelen voor mannelijke klanten als voor vrouwelijke klanten. Zowel volwassen mannen als vrouwen kunnen profiteren van het extra volume, de meer gedefinieerde randen en de verminderde verschijning van lijntjes en rimpels die lipfillers kunnen bieden.

Wie is de behandelaar

Het bereiken van een mooie, natuurlijke lipverbetering is zowel een wetenschap als een kunst, en het kiezen van de juiste specialist voor uw procedure is de sleutel om ervoor te zorgen dat uw ervaring zo soepel mogelijk verloopt. Bekwame mesogun specialisten hebben uitgebreide training en ervaring, en blijven op de hoogte van de laatste vorderingen in de procedure. Maar beheersing van de techniek is niet het enige dat telt. De beste mesogun specialisten hebben ook oog voor esthetiek, waardoor ze op kunstzinnige wijze resultaten kunnen vervaardigen die de unieke gelaatstrekken van elke client aanvullen en de gewenste resultaten bereiken. Vraag vrienden en familieleden om persoonlijke aanbevelingen. Maak een afspraak voor een consult om erachter te komen of u de juiste match bent. De lippen zijn een van de meest delicate delen van het gezicht en ook een van de belangrijkste aandachtspunten van het gezicht – een zorgvuldige afweging voordat u een lipvergroting ondergaat, is een must.

Waar kun je een behandeling in Eindhoven uit laten voeren?

Of u nu een manier zoekt om lipvolume zoals de russian lips, asymmetrie of vorm aan te pakken, lipfiller-behandelingen kunnen de oplossing zijn. Door geavanceerde technieken te gebruiken, kunnen de clienten van de Filler kliniek door de huidspecialsiten een positievere, comfortabelere behandelervaring bieden Bel de Filler Kliniek vandaag nog of maak gebruik van ons handige online boekingssysteem om een afspraak te maken voor een consult met één van de huidspecialisten om uw mogelijkheden voor lipvergroting verder te verkennen.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via  040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail.

Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
:

Meer informatie

Heeft u vragen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar.