Wellness

De Kruidenstempel Massage

De kruidenstempel massage is een Oosterse massage en gebeurt met kruidenstempels die verwarmd worden door de permanent contour van Hasslauer.

60 min - €47,50

De Pantai Luar Massage

Het is een Oost – Aziatische massage met kruidenbundels. Deze worden in speciale olie verwarmd tot 120°. Door middel van speciale technieken wordt de hete stempel in contact gebracht met de huid.

60 min - €47,50

Deep Tissue Massage

De deep tissue heeft als doel stress en spanning te verminderen. Spanningen hopen zich op bij de nek en schouders, door de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en blokkades opgeheven.

Het Hammam Ritueel

De hammam is één van de oudste reinigingstradities ter wereld. U wordt behandeld op een verwarmde tafel. Het zuivert zowel lichaam als geest. Ervaar de warmte van dit Oosters wellness gebeuren. Sluit uw ogen en geniet.

Het Rasul Ritueel

De rasul behandeling is een van oorsprong oriëntaals badritueel. U neemt plaats op de verwarmde stenen banken in de rasul. U Brengt zelf een klei pakking aan op uw lichaam. Over de klei gaat u het licht scrubben met dode zeezout. Aan het einde krijgt u een tropische regenbui om u af te spoelen.

60 min - €47,50

Hot Stone Massage

Voor de hot stone massage worden afgeronde basaltstenen gebruikt. Het is een warmtemassage, een weldaad voor lichaam en geest. De warme stenen worden op het lichaam gelegd en dan wordt u gemasseerd met deze stenen en olie.

30 min - €39,50
60 min - €69,-

Kraxenofen

De kraxenofen is van oorsprong uit de Oostenrijkse Alpen. Het is een stoombad op basis van warmte en kruidige Alpine – hooi. U zit in een nis terwijl milde kruidenstoom langs uw rug omhoog stijgt. Doordat uw hoofd vrij blijft, voelt de warmte en de stoom van de kraxenofen aangenaam aan.

60 min - €19,50

Relax Massage

In een relax massage is het de bedoeling dat de klant zich volledig gaat ontspannen en kan genieten van de kracht en rust. Het is een weldaad voor lichaam en geest.

Soft Pack

Het lichaam wordt ingepakt in een pakking. Daarna wordt u op een waterbed in een gewichtsloze toestand gebracht en zal de pakking inwerken op lichaam en geest!

40 min - €47,50

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier op de contactpagina invullen.

Nieuw bij de Huidspecialisten!

De wellness faciliteit van de huidspecialisten in Valkenswaard is een oase van warmte, is een plek om te genieten van rust en sereniteit en om geest, lichaam en ziel te herstellen.

De wellness van de huidspecialisten ligt in het hart van Valkenswaard en biedt een breed scala aan behandelingen uit verschillende traditionele culturen, de Pantair luar massages,hot stone massages, soft pakkingen, beroemde hamman ritueel en de vuurcupping en gua sha massages.

Naast onze 6 luxe behandelkamers vindt u de massage kamer met twee massagebedden en een Rasul-watertempel – de gezondheids bevorderende warmte, stoom en modder zijn de ultieme conditioneringsbehandelingen.

We raden gasten aan om ten minste 15 minuten voor hun afspraak te arriveren, om optimaal gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten die The Spa te bieden heeft.

Ons welness-menu is ontworpen om elk individu in balans en evenwicht te brengen en biedt een scala aan holistische behandelingen en therapieën van over de hele wereld.

Meer informatie

Voor vragen of onduidelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.