Biab nagels

Met onze nieuwe BIAB Gel- techniek zien je nagels er nog langer goed uit! BIAB is een nieuwe en verbeterd type gel waarmee een langdurige manicure kan worden bereikt die tot wel 4 weken perfect blijft zitten, niet afbladdert en vooral uw nagels beschermt en er gezond en sterk uit laat zien!

Wat zijn BIAB-nagels?

Wat zijn BIAB-nagels ? BIAB staat voor “Builder In A Bottle”. Een nieuw alternatief voor gellak gemaakt door een bedrijf genaamd The Gel Bottle . Een BIAB Manicure laat je nagels er sterk, glanzend, gezond en fantastisch uitzien! Dit is een duurzame optie voor diegenen die op zoek zijn naar een nagelbehandeling die een lange vakantie of een drukke maand doorstaat zonder dat er onderhoudsafspraken nodig zijn! Het komt ook niet omhoog aan de nagelranden, wat bijdraagt ​​aan de levensduur van de manicure.

Waarom zou je BIAB Gel proberen? De BIAB-nageltechniek is ontworpen om onvolkomenheden te verbergen en staat bekend als de meest duurzame manier om te genieten van een glanzende manicure. De bouwgel verhardt en versterkt de natuurlijke nagel waardoor het een van de beste behandelingen is voor gezond ogende en fantastische nagels.

“BIAB Nails Valkenswaard” kan alleen worden gebruikt of als basislaag voor andere soorten manicures.

Wat houdt mijn BIAB manicure in?

Kiest u voor een BIAB manicure, dan worden uw nagels zorgvuldig geprepareerd door een van onze ervaren nagelstylistes. Nadat je nagelriemen netjes en verzorgd zijn en de nagels in vorm zijn gebracht, wordt de door jou gekozen BIAB-gel, die een selectie van nude-, natuurlijke en roze kleuren bevat, aangebracht en vervolgens gefixeerd met behulp van een OPI-LED-lamp, wat betekent dat je nagels binnen enkele seconden klaar zijn voor gebruik.

Als u ervoor kiest om BIAB als basislaag onder een andere manicure te gebruiken, wordt de BIAB-gel vóór de laklaag aangebracht en uitgehard met behulp van een LED-lamp.

BIAB/GELLAK & MANICURES

BIAB (incl. manicure): €48,-
BIAB met gellak (incl. manicure): €54,-
BIAB met french manicure (incl. manicure): €62.50
BIAB boom (incl. manicure): €62.50
BIAB verwijderen: €17.50

Gellak op de natuurlijke nagel (incl. manicure): €42.50
Gellak met french manicure (incl. manicure): €50,-
Gellak met verstevigende rubberbase: €32.50

Simpele manicure incl. vijlen en handmassage excl. lakken: €35,-
Simpele manicure incl. vijlen en handmassage incl. gellak €40,-

BIAB Gel Garantie

Bij de Huidspecialisten streven we ernaar om u elke keer een vlekkeloze nagelbehandeling te bezorgen. Als u binnen zeven dagen na uw afspraak problemen ondervindt met uw BIAB-gelmanicure, bieden wij een gratis nagelreparatieservice aan. Bel ons gewoon en onze nagelmagiërs zullen je nagels weer in hun oude glorie terugbrengen!

BIAB Nails Nazorg

Hier zijn enkele tips van onze nagelstylisten om uw natuurlijke nagels gezond te houden en ervoor te zorgen dat uw BIAB-manicure zo lang mogelijk meegaat:

  1. Breng één keer per dag nagelriemolie aan op je nagelbed. Als je nagelriemen worden blootgesteld aan overmatige zon, kou, chloor, zout water of zeepwater, kunnen ze droog en kloven worden. Nagelriemolie helpt je nagels en nagelriemen te hydrateren, wat hun algehele gezondheid zal verbeteren.Maar dat is niet alles. Het gebruik van nagelriemolie met BIAB-gel helpt de levensduur van je manicure te verlengen. Dit komt omdat nagelriemolie de gel gehydrateerd houdt, waardoor het risico dat uw nieuwe manicure afbladdert of scheurt kleiner wordt.
  2. Zorg ervoor dat u handschoenen draagt ​​wanneer u met uw handen werkt, zoals schoonmaken in het huishouden en tuinieren.
  3. Gebruik uw BIAB-nagels niet om iets open te trekken of eraan te peuteren.
  4. Gebruik rond je nagels geen producten die oplosmiddelhoudende oliën bevatten, aangezien deze de BIAB gellak kunnen beschadigen. Oplosmiddeloliën zijn te vinden in bepaalde zonnebrandcrèmes en insectenwerende middelen.
  5. Zorg ervoor dat uw nagels niet in contact komen met producten op basis van alcohol, waaronder parfums, haarlak en handontsmettingsmiddelen, want die drogen uw nagels allemaal uit en leiden tot voortijdige afbrokkeling.
  6. Vijl je nagels niet tenzij het absoluut noodzakelijk is. Maar als het moet, zorg er dan voor dat u voorzichtig vijlt en altijd in neerwaartse richting afwerkt.
  7. Chloor is de ergste vijand van uw Biab-manicure. Zorg er dus voor dat je na het zwemmen je handen wast met kraanwater.
  8. Als er een nagel wordt losgelaten, probeer er dan niet aan te trekken of eraan te trekken, want dat zal schade aan uw natuurlijke nagels veroorzaken. Bel ons als uw BIAB Manicure nog steeds binnen de garantie van 1 week valt, en we boeken een gratis nagelreparatie voor u in. Zo niet, dan bieden we een nagelreparatieservice aan die € 5 per nagel kost.

BIAB Nails bij mij in de buurt

U kunt ons gemakkelijk vinden ! De ingang is aan de Luikerweg, nr. 74, 5554 ND te Valkenswaard . Slechts 7 minuten lopen van het centrum  en iets meer dan 10 minuten met de auto van Achel en Eindhoven af .

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: