Permanent ontharen

Laser ontharing Valkenswaard.

Experts in laserontharing met meer dan 20 jaar ervaring.

  • De Soprano ice diode ontharingslaser
  • Geschikt voor alle huidtypes, zowel mannen als vrouwen
  • Door huidspecialisten geleide kliniek
  • Alle technici gekwalificeerd in laserbehandelingen
  • Vermindering van ingegroeide haartjes, pigmentatie, resulterend in een gladdere huid
  • Gratis consulten beschikbaar

Behandelingen voor laserontharing in Eindhoven en Lommel

Bij de Huidspecialisten in Valkenswaard is laserontharing onze meest populaire behandeling voor zowel mannen als vrouwen. Met meer dan 20 jaar ervaring in lasertechnologie, het uitproberen en testen van een groot aantal lasers voor de beste resultaten voor alle haar- en huidtypes, hebben we veel vertrouwen in de laserontharing industrie.

Hoe laserontharing werkt

Laserontharing maakt gebruik van een intense lichtstraal die selectief de haarzakjes vernietigt door zich te richten op de melanine (kleur) in het haar en daardoor de wortel en de bloedstroom naar het haar aan de basis van het haarzakje te elimineren.

De Soprano laser beschadigd beide de follikel voldoende om de haargroei aanzienlijk te verminderen; terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Tijdens de behandeling voelt u een licht, warm prikkelend gevoel in het behandelde gebied; dit is de warmte die de haarwortel raakt.

Dit wordt echter verzacht door het koelsysteem dat aan de laser is bevestigd en dat koude lucht afgeeft aan de huid, zo koel als je wilt en tegelijkertijd de sessie comfortabeler maakt. Na de behandeling kunnen er gedurende korte tijd lichte roodheid en kleine bultjes zijn, dit kan worden verzacht door aloë vera-gel zo vaak als nodig aan te brengen (elke behandelkamer heeft aloë vera die u na de behandeling kunt gebruiken)!.

Consult voor laserontharing

Voordat we beginnen met laserontharing, zullen we een gratis consult houden met een van onze ervaren en goed opgeleide consultants. Tijdens het consult zal de consultant het proces aan u uitleggen, beslissen welke laser zal worden gebruikt in de juiste instellingen, al uw vragen beantwoorden en een patchtest uitvoeren op elk gebied.

Huidtest

De huidtest zal ervoor zorgen dat u geschikt bent voor laserontharing (95% komt in aanmerking) en u een idee geven van hoe de behandeling zal aanvoelen. De laserconsulent zal u dan adviseren over de beste behandelingskuur om uw doel te bereiken; De aanbeveling is meestal minimaal 8.  Na het consult kunt u, als u ervoor kiest om door te gaan, al direct met de behandeling beginnen.

Na een laserontharing behandeling

De huid kan direct na de behandeling rood zijn en de haarzakjes waar de huid is behandeld kunnen verheven en bobbelig zijn. Dit verdwijnt meestal binnen een paar uur, maar kan bij sommige cliënten tot 48 uur duren. Een paar mensen ervaren jeuk een paar dagen later.

Na een laserontharing behandeling vertraagt ​​de haargroei aanzienlijk. Het duurt meestal 2-3 weken, waarna de dode haar eruit zal vallen. Er zullen dan nieuwe haarzakjes groeien, die meestal minder grof zijn. Na de tweede laserbehandeling kan het gebied, afhankelijk van het huid- en haartype, er al vlekkerig uitzien, omdat bepaalde haarzakjes geen nieuwe haren meer produceren. Na 4-6 behandelingen zou het haar aanzienlijk verminderd moeten zijn en na 8 sessies kunnen we tot 90% reductie bereiken.

De belangrijkste voordelen van laserontharing

Laserontharing is de meest effectieve methode om blijvende reductie te bereiken. Na 6-8 sessies kunt u tot 90% reductie bereiken. Vergelijk dit met een leven lang scheren of harsen. Laserontharing is een investering en op de lange termijn voordeliger.

De laser is ook zeer effectief bij het behandelen van ingegroeide haartjes. Na 2-4 sessies zult u een significante, zo niet volledige verwijdering van ingegroeide haartjes opmerken. De bultjes, roodheid en huidpigmentatie veroorzaakt door ingegroeide huid zullen ook verdwijnen en de huid gezonder en gladder maken.

Beoefenaars van laserontharing en veiligheid

Bij de huidspecialisten in Valkenswaard zijn al onze beoefenaars ervaren en gecertificeerd. Veel van onze behandelaars hebben ervaring met het behandelen van klanten van alle huidtypes. Voor aanvang van de behandeling wordt altijd een huidtest uitgevoerd in een willekeurig gebied, dit is om ervoor te zorgen dat uw huid geschikt is.

 • Al onze technici zijn vrouwelijk en hebben in de loop der jaren veel klanten gezien en begrijpen de gevoeligheid die sommige klanten kunnen voelen met betrekking tot bepaalde delen van het lichaam.
 • Al onze technici hebben echter veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat uw behandeling zo comfortabel mogelijk is.

Laser ontharingssystemen

Bij de Huidspecialisten gebruiken we de Soprano ice laser, die state-of-the-art is op het gebied van lasertechnologie. We werken onze apparatuur voortdurend bij zodra deze op de markt komt, zodat klanten de veiligste en snelste laserontharingstechnologie ontvangen die momenteel beschikbaar is. Dankzij de Soprano laser kan de huidspecialisten alle huidtypes veilig behandelens. Met deze lasers kunnen blanke, Aziatische, Spaanse, Arabische, gemengde huidtypes, zwarte Caribische, zwarte Afrikaanse huidtypes worden behandeld.

Instructies voor voor- en nazorg voor laserontharing
Lees meer over instructies voor voor- en nazorg.

Laserontharing bij mij in de buurt
De Huidspecialisten heeft haar kliniek voor laserontharing gevestigd in Valkenswaard, in de buurt van Eindhoven en Lommel ( België).