Hifu Bodycontouring

Hifu bodycontouring een strakkere huid  zonder operaties

Het verstrakken van de huid en het verwijderen van lichaamsvet zijn voor veel mensen een wens. Met hifu bodycontouring ​​de nieuwste niet-chirurgische lichaamscontourbehandeling die beschikbaar is bij de Huidspecialisten in Valkenswaard kun je dit bereiken. hifu bodycontouring maakt gebruik van hifu-technologie (high intensity focused ultrasound) om gericht vet onder de huid te vernietigen zonder het huidweefsel te beschadigen; het lichaam verwerkt en verwijdert op natuurlijke wijze het vernietigde vetweefsel gedurende een periode van 8 tot 12 weken, waardoor een slankere taille met meer contouren achterblijft. klinische studies tonen aan dat cliënten hun taille met één jurk- of broekmaat kunnen verkleinen na een behandeling van een uur en zonder operatie of hersteltijd.

we zijn enthousiast over deze hifu bodycontouring behandeling omdat de veelzijdigheid ervan het mogelijk maakt om specifieke gebieden aan te pakken om ongewenst lichaamsvet te helpen verminderen, zoals de buik en de taille. een goede screening is van cruciaal belang voor het bereiken van goede resultaten: hifu bodycontouring werkt het beste voor cliënten van bepaalde lichaamstypes en normaal gewicht die specifieke gebieden met aanhoudend ongewenst vet hebben. op basis van onze uitgebreide ervaring met het apparaat hebben we onze eigen behandelprotocollen ontwikkeld.

Hoe werkt bodycontouring

 • de professionele en gecertificeerde technicus plaatst de kop van het hifu-apparaat op het gewenste te behandelen gebied om zich te concentreren op het beoogde vet met ultrasone energie van hoge intensiteit.
 • de huid wordt niet beschadigd omdat het vetweefsel net onder de huid permanent wordt vernietigd.
 • het lichaam verwijdert op natuurlijke wijze het behandelde vet, waardoor u een dunnere taille met meer contouren krijgt.

Ultrasound (HIFU) voor een bodylift

Ultrasound geeft een niet-chirurgische bodylift door middel van HIFU ultrasound. Bij een HIFU behandeling worden pulsen afgeleverd in de diepere lagen van de huid. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd. Kort na de behandeling voelt de huid steviger aan. High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) is uniek daar het op een veilige en gecontroleerde manier energie kan afleveren, op precies de juiste dieptes voor huidverstrakking. In tegenstelling tot lasers en radiofrequentie, die de huid van buitenaf penetreren, werkt HIFU van binnenuit om de huid te verstrakken. Geluidsgolven worden omgezet in warmte. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid gestimuleerd, zonder downtime.

HIFU ultrasound zorgt voor een minimale schade aan de huid. De huid zal hier een genezingsproces in gang zetten. Zo biedt ultrasound een niet-chirurgische bodycontour behandeling. De behandeling werkt nog 180 dagen door, waardoor de huid na een half jaar nog meer verstrakt en gelift zal zijn. High Intensity Focused Ultrasound is uniek daar het op een veilige en gecontroleerde manier energie kan afleveren, op precies de juiste diepte, waar het nodig is om de huid te verstrakken.

VOOR WIE IS HIFU NIET GESCHIKT?

Een HIFU behandeling wordt afgeraden indien met recent is behandelen met fillers en of botox in het beoogde behandelgebied.

 • Zwangerschap of borstvoeding.
 • Immuunsysteem stoornissen.
 • Hart, lever en/of nier insufficiëntie.
 • Actieve herpes (koortslip)
 • Beschadigingen aan de huid zoals Eczeem.
 • Serieuze hartritmestoornissen.

Bijwerkingen hifu:

In de meeste gevallen zijn de bijwerkingen minimaal, bestaande uit milde en voorbijgaande roodheid (erytheem), zwelling (oedeem), blauwe plek (ecchymose)

Extra info:

 • verzorging 3 weken bodymilk
 • 48 uur na de behandeling niet zonnen of zonnebank
 • 12 uur na de behandeling niet sporten of sauna
 • 24 uur geen alcohol voor en/of na de behandeling
 • vermijd extreme koude of hitte temperaturen

Zone Prijs

Buik € 250
Bovenarmen (beiden) € 195
Bovenbenen (beiden) € 250
Borsten € 147
Billen € 250

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: