Permanente make up

Permanente make-up

Powder Brows is dé megahit van 2022 om je wenkbrauwen te transformeren van een natuurlijke wenkbrauw naar megastrakke maar mooie (toch natuurlijke) wenkbrauwen. Permanent make-up lijkt op het zetten van een tatoo, maar dat is het niet. Maar wat is het dan? En wat moet je eigenlijk weten voordat je begint aan een permanent make up behandeling?

Powder brows Valkenswaard.

Een goed gedefinieerde en gevormde wenkbrauw is een van de belangrijkste kenmerken van het gezicht en kan de meest directe, positieve impact creëren. Of je wenkbrauwen nu dun zijn, te veel geëpileerd of gewoon behoefte hebben aan definitie, permanente make-up kan je look transformeren.

Er zijn verschillende opties voor permanente wenkbrauwen, waaronder individuele haarstreken met microblading, colour wash of ‘brow mist’. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van extreem natuurlijke resultaten en hebben technieken ontwikkeld voor de meest hyperrealistische hairstrokes die er precies zo uitzien als je eigen haar.

Of je wenkbrauwen nu dun zijn, te veel geëpileerd of gewoon behoefte hebben aan definitie, microblading kan je look transformeren.

Microblading of hairstrokes

Microblading is de afgelopen jaren erg populair geworden en wordt nu vaak beschouwd als een onderdeel van het schoonheidsregime van veel vrouwen.

We gebruiken een handgereedschap om het uiterlijk van individuele hairstrokes te creëren die extreem natuurlijk zijn en uw eigen wenkbrauwhaar nabootsen. Dit is de perfecte optie voor iedereen die zijn wenkbrauwen wil definiëren en vormgeven zonder elke dag potloden, poeders en pommades aan te brengen.

3D Lip Blush Valkenswaard

Onze permanente make up lippen behandelingen geven je vollere, jonger uitziende lippen met een kleur die ongelooflijk flatterend is voor je huid en het beste van alles is dat je niet constant lippenstift of gloss hoeft aan te brengen.

Naarmate we ouder worden, kunnen we de definitie rond de lippen en cupidoboog beginnen te verliezen, je zult ook merken dat de lippen niet zo rijk gekleurd zijn als voorheen. Soms worden we gewoon geboren met een gebrek aan pigment of asymmetrie op dit gebied.

Permanent make-up lippen

Dit is onze meest populaire lipbehandeling; we definiëren de liprand en cupidoboog en voegen vervolgens een wassing van aangepaste gemengde kleur toe aan de lip, maar zonder de voor de hand liggende liprand die er verouderd uit kan zien.

De Permanent make-up specialisten van de Huidspecialisten in Valkenswaard mengen een pigment dat het meest flatterend is voor uw huidskleur en het type tint dat u verkiest. Vervolgens tekenen we het lipsjabloon, waardoor de lippen egaler en zo vol mogelijk worden. Door nieuwe technieken wordt de kleur licht geïmplanteerd met behulp van zeer fijne naalden, dit is niet alleen veel comfortabeler voor de klant, maar geeft ook een moderne uitstraling van een ‘tint’ in plaats van de verouderde lipstick-look van voorgaande jaren. Deze behandeling zorgt ervoor dat de lippen er voller en jeugdiger uitzien en dat er geen lippenstift nodig is.

Neutralisatie van donkere lippen

Vaak kunnen onze lippen gepigmenteerd zijn door beschadiging door de zon, roken of externe factoren. Sommigen van ons hebben gewoon lippen die van nature een paarse, blauwe of bruine tint hebben.

Tot voor kort konden we deze lippen niet uniformer maken, maar met de nieuwe technieken zijn we nu in staat om zelfs de meest gepigmenteerde lippen te neutraliseren.

We gebruiken kleurkaarten om ons te helpen bij het neutraliseren van de lippen. Als uw lippen bijvoorbeeld een paarse tint hebben, zouden we een oranje neutralisator gebruiken om te corrigeren. Maak je geen zorgen! Je krijgt geen oranje lippen, de kleur neutraliseert simpelweg de paarse toon en geneest een zacht nude/roze.

Tijdens het genezingsproces kunnen uw lippen er vlekkerig uitzien, maar u kunt deze na 7 dagen bedekken met lippenstift.

*Neutralisatie kan meer sessies vergen dan een gewone lip blush, 2 sessies zijn inbegrepen in de prijs, verdere sessies zouden in rekening worden gebracht.

Permanente eyeliner behandeling.

Onze permanente eyeliner is een must-have behandeling voor iedereen die zijn ogen wil definiëren. We hebben een reeks opties van een discrete, nauwelijks aanwezige wimperliner tot een sterkere avondlook die bij elk gezicht past.

Heb je moeite om je eyeliner aan te brengen of merk je dat hij overdag vegen en uitsmeert? Als u contactlenzen draagt, allergisch bent voor make-up of gewoon wakker wilt worden met een meer gedefinieerd oog, laat ons dan de perfecte look voor u creëren. We zullen tijdens uw consult met u samenwerken om de meest flatterende vorm en kleur voor uw behandeling te vinden, zodat u een mooie, langdurige voering overhoudt.

Natuurlijke eyeliner

Dit is onze meest populaire optie voor permanent make-up eyeliner, het is een subtiele maar gedefinieerde eyeliner voor diegenen die meer willen dan een wimperlijn maar met een natuurlijk resultaat. We creëren een dunne voering dicht bij de wimpers en kunnen desgewenst een fijne vleugel toevoegen of niet.

Subtiele wimpervoering

Als je dunne wimpers hebt of gewoon niet de tijd of vaardigheid hebt om eyeliner aan te brengen, dan is dit een geweldige optie. We zullen een discrete lijn in de wimpers aanbrengen, waardoor uw ogen er meer gedefinieerd en voller uitzien. Dit is een van onze meest populaire opties en een geweldige keuze voor iedereen die definitie van de ogen wil maar zonder een zichtbare voering, ideaal voor mensen met haaruitval of zeer lichte wimpers.

Grafic eye-liner

Breder dan de Natural Eyeliner, deze look is nog steeds natuurlijk, maar met een dikkere lijn boven de wimpers en een cat’s eye extension. Wil je graag wat meer informatie over onze pmu behandelingen, staan wij je graag persoonlijk te woord, tijdens een gratis informatief gesprek.