Permanente make-up Lipblush

De lip blush behandeling is een van de meest geliefde typen permanente make-up. Tijdens deze behandeling worden de lippen gepigmenteerd met speciale pigment die met een naald in de tweede huidlaag wordt aangebracht, vergelijkbaar met tatoeëren, maar minder intensief. Bij de Huidspecialisten ben je aan het juiste adres voor volle, levendige lippen dankzij een lip blush behandeling. Ontdek wat lip blush inhoudt, welke voordelen het biedt en of het geschikt is voor jou.

Over de Lip Blush Behandeling

 

Lip blush is een vorm van semi-permanente make-up die niet alleen de vorm van de lippen verbetert, maar ook een subtiele kleur en optisch voller effect geeft, waardoor de lippen beter tot hun recht komen. Het doel is om de lippen op een natuurlijke manier meer aanwezig te laten lijken. Lip blush blijft doorgaans zo’n 2 jaar zichtbaar.

 

 

Voordelen van een Lip Blush Behandeling

  •  Aanpassing van de lipvorm en correctie van asymmetrie
  • Tijdbesparing doordat make-up niet meer nodig is
  • Optisch vollere en gekleurde lippen
  • Verhulling van littekens, bijvoorbeeld van een koortslip
  • Natuurlijk resultaat
  • Geschikt voor alle lipvormen

De Huidspecialisten: Experts in Permanente Make-up

Een lip blush behandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats waarin jouw wensen en verwachtingen worden besproken. De lipvorm wordt getekend en samen wordt de juiste kleur gekozen. Bij tevredenheid start de behandeling, inclusief instructies voor nazorg. Bij de Huidspecialisten ben je in goede handen!

Is een Lip Blush Behandeling Pijnlijk?

Gezien de gevoeligheid van de lippen, kan de behandeling oncomfortabel zijn. Vergelijkbaar met het aanbrengen van pigment in de wenkbrauwen, maar de dunne huid van de lippen kan de pijn intensiveren. Onze specialisten streven ernaar om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Herstel van een Lip Blush Behandeling

Het duurt doorgaans ongeveer 10 dagen voordat de lippen volledig genezen zijn na een lip blush behandeling. In de eerste week is het essentieel om de lippen goed te verzorgen voor een zo spoedig mogelijk herstel.

Onze Specialistenteam

Onze zorgvuldig geselecteerde specialisten zijn getraind op basis van passie, expertise en vaardigheden. Ze blijven zich voortdurend bijscholen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied, waarbij ze luisteren naar de behoeften van cliënten en duidelijke uitleg geven over behandelingen. De medewerkers van de Huidspecialisten zijn toegewijd aan permanente make-up behandelingen en opleidingen. Onze salon is ontworpen om de beste ervaring en resultaten te bieden, of je nu kiest voor wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen. Onze deskundigen hebben uitgebreide kennis en ervaring om jou de gewenste look te geven. Bezoek ons om te ontdekken hoe permanente make-up jouw leven kan verrijken en vereenvoudigen.

Behandeling en Duurzaamheid:

De behandeling voor permanente make-up voor lipblush duurt gemiddeld tussen 1,5 en 2 uur. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en verwachtingen, tekenen we de lippen voor en kiezen we samen de juiste kleur voordat de behandeling begint. Het resultaat van permanente make-up voor lippen blijft over het algemeen zo’n 3 jaar zichtbaar en bestaat uit 2 sessies.

Prijzen permanente make up  lippen

Lippigmentatie  € 475,-
inclusief nabehandeling

Lip enlightenment € 545,-
Voor donkere lippen inclusief 2 nabehandelingen

Touch up binnen 3 maanden € 85,-
Extra behandeling indien nodig.

Touch up € 295,-
Binnen 2 jaar (voor bestaande klanten)

 

YouTube video

 

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: