Glass skin behandeling

Van Korea tot Nederland & Belgie: Huidbotox om vergrote poriën en huidaandoeningen te behandelen

Wil jij je huid laten perfectioneren? Dan is huidbotox misschien iets voor jou! Deze populaire behandeling, ook wel bekend als dermo toxine, micro tox of meso tox, is perfect voor het behandelen van vergrote poriën, fijne lijntjes en een vette huid.

Wat is het verschil tussen Botox en huidbotox?

Traditionele Botox wordt gebruikt om rimpels te verminderen door spieren te ontspannen. Huidbotox daarentegen wordt in kleinere hoeveelheden in de oppervlakkige huidlagen gestempeld om de poriën te verkleinen en de huid gladder te maken.

Skin Botox wordt in een andere peptide vorm gebruikt en wordt als microdruppeltjes in de oppervlakkige lagen van de huid geïnjecteerd. Het richt zich niet op de spieren, maar eerder op de huid zelf. De twee behandelingen kunnen ook heel goed samenwerken als onderdeel van een revitaliserend anti-verouderingsprogramma voor de huid.

Voordelen van huidbotox:

  • Verbeterde huidtextuur: Huidbotox vermindert de zichtbaarheid van poriën, fijne lijntjes en rimpels, en geeft een egalere teint.
  • Vette huid: Huidbotox kan helpen de overtollige olieproductie te verminderen.
  • Puistjes: Huidbotox kan de poriën verkleinen en de talgproductie verminderen, wat helpt om puistjes te voorkomen.
  • Rosacea: Huidbotox kan de roodheid en gevoeligheid die gepaard gaan met rosacea verminderen.

Hoe werkt huidbotox?

We verbeteren de huid door middel van huidbotox in de huid te stempelen met de dermashot.  De innovatieve kop van de dermashot bevat 5 micronaalden, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de toegediende substanties, en zorgt voor een hoge prestatie en is bijna pijnvrij, dankzij de reductie van de naaldlengte (1,5 mm) De dermashot wordt gebruikt in combinatie met de Dermapen. Met de Dermapen oftwel een microneedling behandeling worden de serums in de huid gesluisd, door middel van roterende bewegingen en kleine vibrerende naaldjes die in de huid penetreren.

Resultaten:

Huidbotox geeft direct resultaat en heeft een zeer korte hersteltijd. Het effect duurt ongeveer 2 tot 3 maanden.

Huidbotox: De oplossing voor een gladdere, stralendere huid!! Skin Botox is min of meer een instant glazen huid – er zijn geen magische serums of meerstapsroutines nodig.  Skin Botox richt zich op de poriën om een ​​all-over gladmakend effect te creëren.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: