Over de Huidspecialisten

Een zeer warm welkom op onze website. 

We hebben de traditionele benadering van anti-aging en huidverbetering opnieuw vast gesteld en zorgvuldig de meest geavanceerde technologieën gekoppeld aan onze behandelmethodes. De Huidspecialisten wordt  gezien als marktleider, die veiligere en resultaat gerichte behandelingen geven. 

Een voorbeeld van behandelingen zijn de PicoSecond-laser, Fractionele RF microneedling, Em sculpt, Microdermabrasie met, HydraFacial, Hifu, diode ice laser. We gebruiken lasers om nauwkeurige, comfortabele behandelingen te garanderen en bieden huid verbeterende behandelingen aan, waaronder  skinboosters. 

De huidspecialisten ligt gunstig gelegen aan de Luikerweg 74, te Valkenswaard. Bij Eindhoven (en tegen de grens van België) 

Parkeren voor een afspraak bij de Huidspecialisten in Valkenswaard is gratis en direct voor de deur. Het is gemakkelijk bereikbaar met  het openbaar vervoer of auto.

Ervaringen van de klanten

Wendy
Lees verder
Ik heb de afgelopen twee jaar laserbehandelingen ondergaan bij populaire ontharing bedrijven die mijn huid beschadigd hebben achtergelaten en de resultaten waren verschrikkelijk. Ik koos voor de huidspecialisten op basis van de beoordelingen en nam letterlijk de beste beslissing ooit. Het consult was uitgebreid en Fleur stelde me gerust en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik kon het verschil zien na de eerste sessie zelf. Ze is niet alleen erg professioneel en grondig, maar ook zorgzaam en klantgericht. De apparatuur die ze gebruikt is modern, tijdbesparend en pijnloos.
Jasmine
Lees verder
Ik heb de kliniek bezocht voor de behandeling van milde acne en laserontharing. Emma was geweldig met de behandeling van microneedling en hoewel nog steeds aan de gang, heb ik een verbazingwekkende verbetering in mijn huid gezien. De laser voor het verwijderen haar van de bovenlip en kin is nog aan de gang en na 3 behandelingen zie ik een significante verbetering en minder haargroei terug. Emma is erg professioneel en geweldig geweest, gaf me een comfortabel gevoel en vraagt me of alles ok was tijdens de behandeling. Ik wou dat ik veel eerder was gegaan voor mijn behandelingen. Ik voel me veel zelfverzekerder en met de professionaliteit van emma heeft de kliniek het geluk dat ze zulke geweldige, geweldige en professionele medewerkers hebben. Bedankt jongens 😊
Gerard M.
Lees verder
Geweldige ervaring. Zowel Kiara bij de receptie, als de behandelaar Kimberley maakten mijn ervaring uitstekend. Super schoon. Heel voorzichtig en attent. Ik voelde me in goede handen. Zeer aan te bevelen!
Amina
Lees verder
Uitstekende service! Erg aardig en professioneel personeel
Jan B.
Lees verder
Ik ga nu al een tijdje naar deze kliniek en mijn ervaring is fenomenaal. Ik heb behandelaarster Aniek die uiterst professioneel is en altijd de juiste producten aanbeveelt. Ik zou iedereen met acne of hyperpigmentatie huid aanraden om een consult aan te vragen. De producten die voor mij hebben gewerkt, zijn de sbt producten.
Leona
Lees verder
Ik had een paar weken geleden mijn eerste consult bij de Huidspecialsten met Fleur. Van begin tot eind was iedereen erg professioneel en de plaats was erg schoon. Fleur nam de tijd om me alles uit te leggen en ze zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak gesteld voelde.