Tanden bleken

Tandbleek behandeling

Tandenbleken bij de huidspecialisten in Valkenswaard bij Eindhoven en Lommel is een behandeling voor het bleken van tanden die direct resultaten oplevert in een enkele bleeksessie.

Als u binnen 2 uur heldere veranderingen in uw glimlach wilt zien, gaat u naar de Huidspecialisten in Valkenswaard. Wij bieden effectieve behandelingen voor het bleken van tanden zodat u gemakkelijk van uw verkleurde tanden afkomt.

Hoe wordt de tanden bleekbehandeling gedaan?

Voorafgaand aan het bleken van uw tanden, voert de bleekspecialiste een consult met u of uw tanden gebleekt kunnen worden. Er wordt u de nazorg uitgelegd en met u een gezondheidsformulier doorgenomen.  Hierna wordt de behandeling  met het bleken van de tanden gestart.

In eerste instantie houdt de specialiste de lippen en het tandvlees van de cliënt op de plaats met behulp van een mondspreider.
Wanneer de mondspreider goed zit, brengt de bleekspecialiste de bleekgel op de tanden aan.

Terwijl de gel wordt aangebracht, gebruikt de specialist een speciale lamp om het bleekproces te verbeteren en versnellen.  Zodra het bleken van de tanden is voltooid, mag u de mond spoelen en wordt er een blam voor u lippen aangebracht.

Nazorg

Na de bleekbehandeling, biedt de specialist de instructies aan van de nazorg. Om de bleekresultaten van uw behandeling te behouden, moet u ervoor zorgen dat u voedsel en dranken vermijdt die gemakkelijk vlekken op uw tanden kunnen veroorzaken. Fruit zoals bessen en dranken zoals wijn, koffie en thee hebben bijvoorbeeld allemaal kleureigenschappen. Overmatig gebruik van sigaretten verkleurt ook erg je tanden.

Zorg vooral voor een goede mondhygiëne.