Basis (20 min tanden bleken)

Een professionele tanden bleek sessie

Tanden bleken bij de huidspecialisten in Valkenswaard biedt u de snelste resultaten. Een professionele bleekbehandeling kan in ongeveer een 20 minuten worden voltooid en kan uw tanden witter maken. Uw tandbleekspecialiste zal ervoor zorgen dat uw lippen en tandvlees worden beschermd voordat zij de bleekgel aanbrengt. Een speciaal uithardingslicht is gericht op uw tanden om uw bleekprocedure te versnellen.

Resultaat

Met de tanden bleekbehandeling worden je tanden in korte tijd van 20 minuten tot ongeveer 4 tinten witter gemaakt. Je tanden zien er direct wat frisser uit. Voor hele witte tanden, adviseren we een hogere behandeling te nemen.

Gratis consult

Tijdens het gratis consult bespreken wij de verwachtingen van het resultaat na de behandeling. Dit doen we met behulp van een kleuranalyse. Wij bepalen dan je beginkleur van je gebit en geven een indicatie van de eindkleur na het tanden bleken. We kijken daarbij ook naar jouw tandglazuur, je genetische kleur van het tandbeen en andere zaken zoals je consumptiegebruik die het eindresultaat kunnen beïnvloeden.

Duur van de behandeling

De behandeling zelf duurt in totaal ongeveer 45 minuten. Hiervan is 20 minuten effectieve behandeling onder onze speciale LED-Blue bleeklampen. Gedurende de behandeling zit je in een privé ruimte. Bij ons staat de klant centraal en krijg je een individuele behandeling.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: