Eyeliner

Permanente eyeliner of wimperverbetering helpt vrouwen het uiterlijk van hun ogen te verbeteren. Het zorgt ervoor dat je niet dagelijks een oogpotlood hoeft te gebruiken om de ogen te omlijnen met eyeliner of potloden en verbetert het uiterlijk van ontbrekende, dunne of lichtgekleurde wimpers. Met permanente eyeliner kunnen mensen zwemmen, douchen of sporten zonder make-upvlekken. Het biedt veiligheid en gemak aan mensen met een vette huid, problemen met het gezichtsvermogen of onvaste handen. Wij raden ook permanente eyeliner aan aan patiënten die contactlenzen dragen, tranende ogen hebben of allergisch zijn voor gewone make-up.

Vorm en ontwerp van eyeliner

Eyeliner “omlijst” de ogen en kan wimpers donkerder, voller of dikker doen lijken. Het kan de vorm of balans (symmetrie) van iemands ogen verbeteren, de illusie wekken van grotere ogen of beïnvloeden hoe de afstand tussen de ogen wordt waargenomen. Eyeliner kan ook de oogkleur verbeteren of intensiveren en de ogen meer sprankeling doen geven.

Eyeliner-permanent make-up technieken

Wimper basis verbetering: deze methode is voor mensen die een extreem natuurlijke uitstraling willen. Pigment wordt alleen in de huid gepigmenteerd aan de basis van wimpers. Er wordt geen duidelijke lijn getrokken voorbij de laatste rij wimpers. Dit zorgt ervoor dat de wimperbasis donkerder en voller lijkt en het oog omlijst zonder dat er eyeliner uitziet. Mannen kiezen voor deze procedure om definitie aan hun ogen toe te voegen zonder eruit te zien alsof ze make-up dragen.

Volledige eyeliner (boven, onder of beide)

Deze methode creëert een lijn boven de laatste rij wimpers (op de bovenste ooglijn) of onder de laatste rij (op de onderste ooglijn) om diepte aan de ogen toe te voegen. De breedte van de lijn kan dun, medium of dik zijn. Elke volledige eyeliner-procedure omvat een wimperbasisverbetering om de look af te maken. Designer eyeliner kan ook worden gemaakt door een laag kleur(en) of een “poederig” effect toe te voegen.

Na uw procedure

Uw oogleden zullen direct na uw ingreep licht rood, licht gezwollen en een beetje gevoelig zijn. Dit zal binnen een paar dagen verdwijnen. In het begin ziet je eyeliner er donkerder en dikker uit dan je zou willen, maar hij wordt lichter en zachter na genezing. Tijdens de eerste week van genezing kunt u geen mascara of oogschaduw dragen en zult u een cremé aanbrengen, houd hier dus rekening mee bij het plannen van uw permanent make-up behandeling. U ontvangt gedetailleerde instructies voor de nazorg.

Voorbereiding op uw procedure-afspraak

U moet ten minste 3 uur uittrekken voor uw eerste procedure. Als u contactlenzen draagt, kunt u deze 24 tot 48 uur na de ingreep niet meer dragen. U moet vóór uw afspraak volledig genezen zijn na een oogoperatie (bijv. een ooglidcorrectie). U moet ten minste een maand van tevoren stoppen met het gebruik van een wimpergroei producten . Aanvullende specifieke voorbereidingsrichtlijnen zullen aan u worden gegeven wanneer u uw eyeliner behandeling heeft.

Bij uw procedure

U vult formulieren in, inclusief een medische geschiedenis. De huidspecialisten evalueert uw ooglidanatomie en bespreekt met u technieken en kleuren. Nadat het optimale ontwerp en de kleur zijn bepaald, worden ook voor- en na-foto’s gemaakt voor uw dossier met uw kleuren voor toekomstig gebruik.

Vervolg- en onderhoudsafspraken

Je eyeliner wordt na genezing lichter en zachter. Aangezien het altijd beter is om voorzichtig te starten, kunnen wij als uw eyeliner lichter of dunner geneest dan u wenst, deze bij de nabehandeling donkerder of dikker maken. Idealiter zou uw follow-up behandeling 6 tot 8 weken na de procedure moeten zijn. Omdat permanente make-up na verloop van tijd kan vervagen, kunt u om de paar jaar onderhoudsbezoeken plannen om uw kleur er fris uit te laten zien.

Verschillende eyeliner soorten boven:

Grafic eye-liner € 147
Smudgy eyeliner € 147
Infralash eyeliner € 137
Eyeliner plus wing € 147

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: