Permanente make-up Eyeliner

Permanente make-up is een tijdbesparende oplossing die veel voordelen biedt, waaronder het aanbrengen van eyeliner. Als je elke ochtend veel tijd besteedt aan het perfect tekenen van je eyeliner en dat zat bent, dan is permanente make-up eyeliner de oplossing voor jou. Wakker worden met perfect aangebrachte eyeliner – hoe handig is dat? Er zijn verschillende manieren waarop eyeliner kan worden toegepast. Op deze pagina zal ik uitleggen welke soorten eyeliners er zijn en welke het meest populair zijn.

Hoe wordt permanente make-up eyeliner aangebracht?

Permanente make-up wordt aangebracht met een PMU-pen met een naald/hygiënemodule. Door middel van kleine bewegingen worden pigmenten onder de huid aangebracht. Met permanente make-up eyeliner wordt pigment aangebracht aan de wimperrand van je ooglid. Dit kan optisch diepte aan je ogen geven, je ogen groter laten lijken, je wimpers voller laten lijken en een frisse uitstraling geven, terwijl het elke ochtend veel tijd kan besparen.

Naast tijdsbesparing zijn er ook andere redenen om te kiezen voor permanente eyeliner:

  • Allergieën of gevoeligheid voor make-up
  • Voorkomen dat make-up uitloopt
  • Verlies van wimpers door een aandoening
  • Moeite hebben met zelf make-up aanbrengen

De Huidspecialisten – Specialisten in Eyeliner

Bij De Huidspecialisten zijn we gespecialiseerd in permanente make-up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig uitgerust om je de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make-up.

Of je nu wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen zoekt, onze specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring om je de gewenste look te geven. Kom langs en ontdek hoe permanente make-up je leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Infralash

Infralash is de meest natuurlijke vorm van permanente make-up eyeliner en wordt aangebracht in de wimperrand van de ogen. De dikte kan worden aangepast in overleg. Het doel van Infralash is optische diepte toevoegen aan de ogen en de wimpers voller laten lijken. Deze behandeling is perfect voor mensen die een subtiele en natuurlijke uitstraling willen, zonder veel make-up te dragen.

 

 

Classic eyeliner

 

De Classic eyeliner is voller en kan een ‘wing’ hebben, zoals te zien op de foto. Deze eyeliner wordt toegepast bij mensen die een meer uitgesproken make-up look willen creëren. De techniek wordt aangebracht op het bovenste ooglid om de ogen groter te doen lijken en een liftend effect te geven.

 

 

 

 

 

Shaded eyeliner

 

 

De Shaded eyeliner heeft een schaduweffect aan de bovenkant, zoals te zien op de foto. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en meer zachtheid in de eyeliner. Het geeft een subtiel oogschaduweffect.

 

 

 

 

Waarom kiezen voor permanente make-up eyeliner?

  • Bespaart tijd en kosten
  • Geeft een frisse en verzorgde uitstraling
  • Altijd symmetrische eyeliner

Hoe lang blijft permanente make-up eyeliner zitten?

Eyeliner vervaagt niet volledig en blijft tussen de 1,5 en 5 jaar zichtbaar. Na verloop van tijd zal de kleur vervagen.

Mag ik lenzen dragen tijdens de behandeling?

Nee, het is niet toegestaan om lenzen te dragen tijdens de behandeling. Tot 24 uur na de behandeling kunnen de oogleden gezwollen zijn, daarom is het af te raden lenzen te dragen.

Persoonlijk advies van De Huidspecialisten

Wij raden altijd aan goed na te denken over permanente eyeliner, aangezien het langdurig resultaat heeft. Kies daarom voor een natuurlijke uitstraling en vermijd te dikke lijnen.

Bij uw procedure

U vult formulieren in, inclusief een medische geschiedenis. De huidspecialisten evalueert uw ooglidanatomie en bespreekt met u technieken en kleuren. Nadat het optimale ontwerp en de kleur zijn bepaald, worden ook voor- en na-foto’s gemaakt voor uw dossier met uw kleuren voor toekomstig gebruik.

Vervolg- en onderhoudsafspraken

Om de beste kwaliteit en resultaat voor onze permanente make up behandelingen aan te kunnen bieden gebruiken wij de allerbeste PMU pen met de beste pigmenten zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je permanente make up. Wij werken volgens de hygiënerichtlijnen en zijn GGD-erkend. Hiernaast volgen wij regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken.

Een permanente make up behandeling bestaat altijd uit twee behandelingen waar ongeveer 6 tot 8 weken tussen zit.

Verschillende eyeliner soorten boven:

Eyeliners boven en onder Infralash                   € 340
Eyeliner boven Infralash alleen wimperlijn     € 240
Eyeliner boven en onder (M)                               € 420
Eyeliner boven (M)                                               € 270
Eyeliner onder (M)                                               € 220
Shaded eyeliner boven (L)                                  € 467

 

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: