Permanente make-up Lippen

Zou je graag een permanent make-up behandeling willen voor je lippen? De huidspecialisten in Valkenswaard legt je uit wat je moet weten over de behandeling.

Bij lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd met behulp van een permanent make-up apparaat. Het pigment wordt met een ultrafijne naald aangebracht in de huid van de lippen. Met permanente make-up voor lippen kunnen je lippen op elk moment van de dag verzorgd uitzien. Deze behandeling kan asymmetrische lippen corrigeren, smalle lippen optisch voller laten lijken en bleke lippen een frisse kleur geven.

Voordelen:

 • Geschikt voor alle lipvormen
 • Natuurlijk nude effect
 • Mooie zachte contouren
 • Wakker worden met perfecte lippen
 • Geen beschadiging van de huid
 • Minimale roodheid of zwelling
 • Geen littekens

 

Niet iedereen heeft natuurlijk mooi gedefinieerde lippen. Soms vervagen de lijnen door herhaaldelijk gebruik van lipfillers of door terugkerende koortslippen/Herpesvirus. Ook wanneer je ouder wordt verlies je de kleur in de huid, waardoor je lipcontour verbleekt. Permanente make-up kan ook een mooie aanvulling zijn voor lippen die al zijn behandeld met fillers. Houd er rekening mee dat je pas 6 weken na het plaatsen van fillers een permanente make-up behandeling voor de lippen kunt ondergaan, en vice versa, na 6 weken na lippigmentatie weer fillers kunt nemen.

Permanente make-up voor lippen is bedoeld voor:

 • Asymmetrische lippen
 • Correctie van een hazenlip/schisis
 • Vale/bleke lippen
 • Donkere lippen oplichten/lipverlichting
 • Smalle lippen

Behandeling en Duurzaamheid:

De behandeling voor permanente make-up voor lippen duurt gemiddeld tussen 1,5 en 2 uur. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en verwachtingen, tekenen we de lippen voor en kiezen we samen de juiste kleur voordat de behandeling begint. Het resultaat van permanente make-up voor lippen blijft over het algemeen zo’n 3 jaar zichtbaar en bestaat uit 2 sessies.

Waarom zijn de resultaten van Lippigmentatie tegenwoordig natuurlijker?

Vroeger werd vaak een duidelijke liplijn gepigmenteerd, die soms te diep werd ingebracht en na verloop van tijd kon verkleuren, door de pigmenten van vroeger. Ook werden de lippen soms te sterk omlijnd. Dankzij geavanceerde technieken zijn de resultaten van lippigmentatie nu veel natuurlijker. We gebruiken zachtere kleuren en proberen de natuurlijke contouren van de lippen zoveel mogelijk te behouden. Tegenwoordig worden de lippen volledig gepigmenteerd met natuurlijke tinten, wat resulteert in een mooi doorbloed effect voor een natuurlijke uitstraling.

Prijzen permanente make up  lippen

Lippigmentatie  € 475,-
inclusief nabehandeling

Lip enlightenment € 545,-
Voor donkere lippen inclusief 2 nabehandelingen

Touch up binnen 3 maanden € 85,-
Extra behandeling indien nodig.

Touch up € 295,-
Binnen 2 jaar (voor bestaande klanten)

Hoe gaat de permanent make-up behandeling in zijn werk

STAP 1: Overleg

U moet vooraf de permanent make up specialist spreken die uw behandeling zal doen om de gewenste look te bespreken en uw lippen te laten beoordelen. U moet eventuele aandoeningen bekendmaken en hen laten beslissen of het veilig voor u is om de behandeling te krijgen. U krijgt een boekje met nazorg mee naar huis.

STAP 2: De vorm en kleur kiezen
Van alle permanente make-up bieden lippen het breedste scala aan kleurmogelijkheden. Je kunt kiezen voor elke tint die je normaal draagt, maar houd er rekening mee dat je hem maanden en zelfs jaren zult dragen. Als het op vorm aankomt, kan de liptattoo de lippen er voller uit laten zien door slimme kleurkeuzes en een kleine asymmetrie corrigeren, maar het is nooit aan te raden om buiten de lipranden te tatoeëren.

STAP 3: Verdoving
De specialist verdooft het gebied met een plaatselijke verdoving emla (Deze dient u vooraf bij de huidarts te bestellen).

STAP 4: Pigmentatie
Zodra de verdoving begint, begint het proces. De huidspecialist zal een pmu pen gebruiken om de huid van je lippen in talloze kleine puntjes te pigmenteren. De kleur moet geleidelijk worden opgebouwd, dus we zullen  meerdere passen maken.

STAP 5: Touch up en extra sessies
Net als alle permanente make-up is het pigmenteren van lippen, een proces van twee stappen. Er zijn verschillende sessies nodig om de kleur op te bouwen, en hoe dekkender je hem wilt, hoe meer sessies je nodig hebt. Na elke afspraak stoot het lichaam een ​​beetje pigment af en moet het worden aangevuld.

Vervolgbehandeling

Nadat uw lippen zijn genezen, wat meestal 6-8 weken duurt, moet u een vervolgafspraak maken. De Huidspecialist zal enkele aanpassingen maken en meer kleur toevoegen.

YouTube video

 

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: