Permanent make up Powder brows

Ombré Powder Brows of powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Met deze techniek worden kleine puntjes (pixels) in de huid aangebracht, waardoor je vollere wenkbrauwen krijgt met een zacht poedereffect zoals make-up. Bij Ombré Powder Brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter gepigmenteerd, waardoor een zachte, poederachtige look ontstaat die geleidelijk donkerder wordt naar de staart van de wenkbrauw.

Deze nieuwe techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen hanteert een subtiele pigmentatie met een PMU-pen, waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi-permanent, wat betekent dat je na ongeveer 1,5 jaar een opfrisbehandeling moet ondergaan om langer te genieten van perfecte Ombré Brows.

Voor wie zijn powder brows geschikt

 

Ombré Powder Brows zijn ideaal voor mensen met dunne, ongelijke of gedeeltelijk ontbrekende wenkbrauwen. Ook voor diegenen die geen dagelijkse make-up willen dragen, maar toch volle wenkbrauwen nastreven, biedt deze techniek uitkomst en kan veel tijd besparen doordat het opmaken van de wenkbrauwen overbodig wordt.

Behandeling van Ombré Powder Brows

De techniek wordt uitgevoerd met een PMU-pen, waarbij de pigmenten met een naald/hygiënemodule in de lederhuid worden geplaatst. Dit proces lijkt op tatoeëren, maar in de wereld van permanente make-up wordt dit pigmenteren genoemd. Met het PMU-apparaat kan een zacht poedereffect worden gecreëerd, wat resulteert in perfect verzorgde wenkbrauwen.

Bij De Huidspecialisten werken we uitsluitend met hoogwaardige pigmenten en apparatuur om ervoor te zorgen dat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Wordt wakker met perfecte wenkbrauwen! Dit scheelt elke ochtend veel tijd en is ook geschikt voor mensen met weinig haargroei of kale plekjes in de wenkbrauwen. Met permanente make-up zie je er op elk moment van de dag perfect uit, ideaal voor zwemmen, sporten of in de sauna.

De Huidspecialisten

De Huidspecialisten zijn gespecialiseerd in permanente make-up behandelingen en opleidingen. Onze salon is volledig gericht op het bieden van de beste ervaring en resultaten op het gebied van permanente make-up, of je nu wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen zoekt.

Wat kosten Ombré powder brows?

De prijs van Ombré powder brows is v.a. € 375,- inclusief nabehandeling. De nabehandeling vindt na ongeveer 6 weken plaats.

Hoe lang blijven Ombré Powder Brows zichtbaar?

Gemiddeld blijven Ombré Powder Brows zo’n 1,5 jaar zichtbaar, mits je de nazorginstructies nauwgezet opvolgt. Het is essentieel om alle adviezen na de behandeling te volgen om langer van je permanente make-up te kunnen genieten. Daarnaast is het belangrijk om goed voor je huid en wenkbrauwen te zorgen. Een voordeel van Powder Brows is echter dat de pigmenten geleidelijk vervagen en er geen kale plekken in de wenkbrauwen ontstaan. Ontdek hoe permanente make-up je leven mooier en gemakkelijker kan maken!

Voordelen powder brows

  • Geniet gemiddeld 1,5 jaar van je prachtige wenkbrauwen
  • Als je vaak zont, kan vervaging sneller optreden.
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen littekens

 

 

YouTube video

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: