Permanent make-up Eyeliner opfrissen

Opfrissen van de eyeliner

Een permanent make-up behandeling is niet echt permanent. het is een term die de industrie graag gebruikt, maar de levensduur van de kleur en de zichtbaarheid zullen uiteindelijk tot op zekere hoogte vervagen. Dit is de reden waarom dit ook wel semipermanente eyeliner wordt genoemd, omdat er tegenwoordig een modernere techniek, pigmenttechnologie en geavanceerdere hulpmiddelen worden gebruikt.

De pigmenten die gebruikt worden voor permanente make-up zijn zo geformuleerd dat het lichaam ze geleidelijk kan afbreken. Over een periode van 1-5 jaar vervaagt de kleur en verdwijnt de eyeliner.

Het proces

Het proces is echter vergelijkbaar met het krijgen van een gewone lichaamstatoeage – een elektrisch apparaat met een zeer fijne naald wordt gebruikt om pigment in je huid af te zetten. Het proces verschilt echter in de manier waarop het pigment relatief ondiep in de huid wordt afgezet, niet zo diep als bij reguliere tatoeages. Het wordt afgezet in de basale epidermis laag, dus net onder het huidoppervlak.

Wanneer moet de permanent make-up eyeliner opgefrist worden

De permanent make-up eyeliner behandeling zal uiteindelijk vervagen en hangt het af van verschillende factoren (huid, blootstelling aan weer, inkttoepassing enz…). Voor alle semi-permanente make-up zal uiteindelijk een opfrisbeurt nodig zijn; sommige moeten na 18 maanden worden aangebracht, andere moeten 2-3 jaar na de eerste toepassing worden aangebracht.

 

Wil je graag meer informatie over een opfrisbehandeling bij de huidspecialisten in Valkenswaard, neem dan contact met ons op en wij staan je graag persoonlijk te woord.

Touch up infralash   € 145

binnen 2 jaar (voor bestaande klanten)

Touch up classic/soft eyeliner  € 174

binnen 2 jaar (voor bestaande klanten

Touch up shaded eyeliner € 270

binnen 2 jaar (voor bestaande klanten)

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: