Hairstroke (3D microblading)

Correct gevormde wenkbrauwen verbeteren de contouren van een gezicht aanzienlijk door de ogen te accentueren en een jeugdige uitstraling te creëren.

Hairstroke Permanente wenkbrauwen

Dit is de meest populaire behandeling van de huidspecialisten. De huidspecialisten in Valkenswaard ontwikkelde deze techniek om klanten de perfecte mix van microblading en powderbrows te bieden. Deze behandeling omvat het gebruik van beide technieken om mooie hairstrokes en natuurlijk ogende wenkbrauwen te geven.

Techniek

Hairstroke oftewel 3D browstrokes genoemd is een hairstroke-techniek waarbij je een mooie en ‘natuurlijke’ look met de wenkbrauwen krijgt. Ook wanneer je geen haartjes meer hebt in de wenkbrauwen, vullen we dit op met de hairstroke techniek. Je krijgt via deze techniek een natuurlijk resultaat. De resultaten zijn echt verbluffend en de hairstroke-wenkbrauwen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. We gebruiken hiervoor PMU apparatuur en pigmenten van purbeau, de hoogste kwaliteit apparatuur en pigmenten binnen de permanente make-up branche.

Microblading is een semi-permanente behandeling die 1-2 jaar blijft zitten, waarbij een handmatige hairstroke pen pigment onder de huid plaatst met een kleine naaldmodule. Hairstrokes worden getekend in de natuurlijke richting van je eigen haar. Microblading of hairstroke is bedoeld om je natuurlijke wenkbrauw te verbeteren, het voegt vorm, dichtheid en kleur toe. Het kan ook schaarse ruimtes opvullen en littekens camoufleren. Afhankelijk van uw natuurlijke haarkleur, botstructuur en onze professionele ervaring, zullen we beslissen welke wenkbrauwvorm en -kleur het beste bij uw gezicht passen. Voor de meeste mensen zijn minimaal twee sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit zal ook helpen om de levensduur van je hairstrokes te verlengen! Een verdovende emla crème wordt toegepast om uw comfort tijdens de procedure te vergroten. U kunt tijdens de hairstroke behandeling wat ongemak of druk voelen.

De frequentie van de sessies en de resultaten variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van veel verschillende factoren.

 • Hairstrokes op een extreem vette huid hebben de kans op uitvloeiing tijdens het genezingsproces .
 • Lichtere pigmentkleuren zullen sneller vervagen dan donkere kleuren.
 • IJzertekorten of bloedarmoede zullen ervoor zorgen dat pigment snel vervaagt en kan bloedingen / blauwe plekken veroorzaken.
 • Als je vaak rookt, vervaagt het pigment snel.
 • Als je minimale wenkbrauwhaartjes hebt, zal je hairstroke meer tweedimensionaal lijken.
 • Houd er rekening mee dat definitieve resultaten niet kunnen worden gegarandeerd. Iedereen heeft een uniek huidtype dat pigmenten anders vasthoudt en met verschillende snelheden afbreekt. Tijdens de touch-up afspraak, die 8-10 weken na de eerste afspraak moet worden gepland, zullen we evalueren hoe u bent genezen en eventuele wijzigingen aanbrengen!
 • Het wordt aanbevolen om jaarlijks een touch up te ondergaan om de wenkbrauwen op te frissen. In sommige gevallen zijn er meer dan 2 afspraken nodig voor jouw ideale wenkbrauwen.

Wat te verwachten

 • Onmiddellijk na de hairstroke behandeling kunnen uw wenkbrauwen donkerder van kleur en van vorm zijn. Dit duurt maximaal een week.
 • U kunt zwelling of roodheid ervaren en wat aanvoelt als zonnebrand. Dit trekt binnen 48 uur weer weg.
 • Jeuk tijdens het genezingsproces is normaal, evenals korstvorming en schilfering. Krabben aan de korstjes of schilfers is niet toegestaan. Dit zal pigment uit de wenkbrauwen trekken en zal resulteren in vlekkerige wenkbrauwen.
 • Nadat de schilfers zijn verdwenen, kan het lijken alsof u uw haarstreken volledig hebt verloren of een gedempte uitstraling hebt. Je huid regenereert zichzelf en de hairstroke zullen er weer scherper uitzien.
 • Het genezingsproces duurt 6-8 weken, gedurende deze tijd zullen je hairstrokes lichter en zachter worden. Dus wees geduldig tijdens dit genezingsproces, het duurt minstens 30 dagen om de ware kleur en het eindresultaat te zien!

Retouches worden ALTIJD aanbevolen, dit is essentieel voor de levensduur van uw wenkbrauwen. Tijdens deze afspraak zullen we kleur, vorm en dichtheid evalueren.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: