Biab nagels

Wat zijn BIAB nagels?

BIAB (ook bekend als builder gel) is ontwikkeld door het merk The Gel Bottle. “Het is een gelnagelverbetering die is ontworpen om kracht en structuur toe te voegen aan je natuurlijke nagels, en om ze te helpen uitgroeien zonder zo gemakkelijk te breken. BIAB is stroperiger dan gellak. Hiermee kun je een top bouwen en het hoogste deel van een nagelverbetering, het meest zichtbaar vanuit de zijhoek wat je nagel duurzamer maakt.

BIAB is zo veelzijdig omdat je het kunt gebruiken om een tip te maken, die lengte toevoegt aan je natuurlijke nagels. Als lange nagels niets voor jou zijn, kun je BIAB ook op je natuurlijke nagel leggen (ongeacht de lengte) om kracht te geven en breuk te voorkomen. BIAB is er in veel verschillende kleuren, maar de meest populaire is meestal helder of neutraal roze. Het kan worden gebruikt als een basislaag (met gellak gelaagd over de bovenkant) of op zichzelf worden aangebracht.

Wat zijn de voordelen van bouwer in een fles?

Het belangrijkste voordeel van BIAB is de mogelijkheid om je natuurlijke nagels eronder te laten groeien. Zelfs nagelbijters op lange termijn of nagels waarvan de nagels gevoelig zijn voor breuk, hebben succes met groei. Bovendien kunnen talloze BIAB-nagellooks worden bereikt zonder lijm of plastic tips. Wat betekent dat je langdurige manicures kunt hebben met hetzelfde verwijderingsproces als gewone gel. Een ander voordeel van BIAB is dat het naast nagelvormen (een papieren of foliepunt) kan worden gebruikt om afgebroken hoeken te repareren.

Afspraak maken Biab nagels

Wil je graag mooie, verzorgde, korte of lange nagels, maak dan een afspraak bij de Huidspecialisten en de nagelstyliste zorgt ervoor dat je met de mooiste nagels voor de dag kan komen.