Boven en onderlip

fibroblast/plasma behandeling soft surgery

Voor niet-chirurgische verwijdering van “rokers”-lijnen of liplijnen, gebruiken we zachte chirurgie met de plasmapen bij de huidspecialisten in Valkenswaard. Een revolutionaire en innovatie die een nieuwe en opwindende grens opent op het gebied van esthetiek. We zijn erg blij dat we deze technologie kunnen aanbieden en de techniek wordt uitgevoerd door onze getrainde, ervaren huidspecialist. Niet-chirurgische verwijdering van liplijnen wordt uitgevoerd zonder te snijden.

De Plasmapen is een apparaat dat plasma vormt om de gerimpelde lijnen te sublimeren. Het levert zijn energie alleen aan de oppervlakkige huidcellen, zonder de diepere weefsels aan te tasten. Het resultaat is een onmiddellijke vermindering van de rimpels en het krimpen van de huid in het gebied rond de lip.

Deze niet-chirurgische techniek wordt gedefinieerd als “dynamisch” omdat het de behandelaar in staat stelt precies te werken waar de lijnen en rimpels zijn. Een typische sessie duurt niet langer dan 15 minuten en de kleine puntachtige korstjes vallen er na 3 tot 7 dagen af. Afhankelijk van de aard en omvang van de rimpels en het behandelde gebied kan het zijn dat u tussen de 1 en 2 behandelingen nodig heeft en dit is bij de prijs inbegrepen.

Patiënten kunnen na de behandeling enige zwelling en pijn in het behandelde gebied ervaren. Eventuele resterende korstjes verdwijnen binnen 7 dagen en moeten worden afgedekt met een meegeleverde vloeibare foundation. Tijdens uw gratis consult bespreekt onze arts uw geschiktheid voor de behandeling en wat u kunt verwachten.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastpen. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een persoonlijk en gratis consult.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: