Pigmentvlekken

fibroblast/plasma behandeling soft surgery pigmentvlekken

De plasma pigmentvlek behandeling is een behandeling met een fibroblastpen dat een lichtflits genereert. Heeft u last van pigmentvlekken, huidvlekken, acnelittekens? In dit geval is een behandeling met het Plasmapen precies goed voor u. Fibroblasting of plasmapen is een apparaat dat is ontworpen voor minimaal invasieve procedures. De behandeling is geschikt voor het verminderen van rimpels rond de lippen en ogen of voor het corrigeren van hangende oogleden (overtollige huid op het boven- en onderooglid).

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?

De behandeling met de Plasmapen kan 15-30 minuten duren, afhankelijk van de grootte van het behandelde gebied. Een plasma behandeling verwijdert ongewenst weefsel door verdampingsproces. Dit wordt veroorzaakt door de verdamping van het huidoppervlak, wat de herstructurering van collageen, samentrekking en egalisatie stimuleert. Deze behandeling behaalt uitstekende resultaten zonder verdoving, in korte tijd en met een zeer snel genezingsproces in slechts enkele dagen. De behandeling is bijna pijnloos door het toepassen van oppervlakte-anesthesie.

Onze specialisten zijn speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve fibroblastapparaat. de fibroblastpen van de huidspecialisten is voorzien van de allernieuwste technologie. Wij bieden u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige methodes voor een behandelingen.

Wilt u meer informatie over deze behandeling plan dan een consult. Aan een consult zitten geen kosten verbonden.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: