Bio Skinnet rimpelbehandeling (natuurlijk alternatief voor Botox en Fillers)

Rimpelbehandeling: Ouder worden betekent niet dat je er oud uitziet.

Laat rimpels, wallen onder de ogen, slappe huid of littekens de vreugde van het spiegelbeeld niet wegnemen. Dankzij nieuwe methoden van esthetische dermatologie laten we rimpels verdwijnen, verstrakken we je huid en geven we je een jeugdiger uiterlijk – zonder scalpel.

Vertel ons wat je dwars zit.

Op basis van een gedetailleerd persoonlijk en gratis consult adviseren wij precies de juiste behandelingen. Zodat je look je weer plezier geeft en je jeugdiger uiterlijk je omgeving verrast.

Bio skinnet therapie is een volledig natuurlijke methode om rimpels te verminderen op basis van het natuurlijke regeneratievermogen van de huid. Door een gecontroleerde verwonding in de rimpel te creëren, wordt het huidweefsel gestimuleerd om nieuw weefsel te vormen dat jonge collageen- en elastinevezels bevat die zich door de rimpel verspreiden. Het is een revolutionaire rimpelbehandeling en een natuurlijk alternatief voor Botox en Fillers.

100% natuurlijke huidverbetering

Bio skinnet Therapy is een veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling. Tijdens de behandeling worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze praktisch onzichtbare microperforaties starten het natuurlijke reparatiemechanisme van de huid.

Duur van de behandeling

60-90 minuten

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: