Donkere kringen ogen

Carboxytherapie Donkere kringen onder de ogen

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor het verminderen van donkere kringen, wallen of fijne lijntjes rondom je ogen? Dan is carboxytherapie wellicht de behandeling die je zoekt. Bij Huidspecialisten in Valkenswaard bieden wij deze innovatieve behandeling aan om jouw oogcontouren te verjongen en te verfrissen zonder chirurgische ingrepen.

Maar wat is carboxytherapie eigenlijk?

Carboxytherapie is een niet-chirurgische methode waarbij kleine hoeveelheden medisch koolstofdioxide (CO2) gas in de huid worden geïnjecteerd. Deze injecties stimuleren de doorbloeding en de zuurstoftoevoer naar het behandelde gebied, waardoor de huidcellen worden gestimuleerd tot vernieuwing en herstel. Specifiek voor de oogzone helpt carboxytherapie het onderliggende weefsel te verstevigen, de bloedvaten te vernauwen en de afvoer van vocht en afvalstoffen te verbeteren.

Wat voor resultaten kan je verwachten van de carboxytherapie behandeling rondom de ogen?

Na een aantal sessies zul je merken dat de donkere kringen onder je ogen verminderen, wallen minder zichtbaar worden en fijne lijntjes vervagen. Bovendien zorgt de verbeterde bloedcirculatie ervoor dat de huid een gezonde en stralende teint krijgt. Het resultaat is een jeugdige uitstraling en een frisse blik. De behandeling heeft geen of nauwelijks een herstelperiode en duurt vaak slechts 5 tot 10 minuten. Kortom, carboxy therapie is een eenvoudige en veilige behandelmethode voor een mooie, jonger uitziende huid.

Wil je meer informatie over carboxytherapie behandelingen rondom de ogen of wil je een afspraak maken bij Huidspecialisten in Valkenswaard? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om weer stralende, jeugdige ogen te krijgen

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: