Laserbehandeling pigmentvlekjes

Verwijder ongewenste pigmentatie met onze snelle en effectieve lasertechnologie.

Pigmentatie van de huid is een veel voorkomend probleem, vooral op de huid die aan de zon wordt blootgesteld. Overtollig pigment kan een ouder uiterlijk geven, zelfs meer dan rimpels en fijne lijntjes. Donkere pigmentvlekken kunnen heel moeilijk te bedekken zijn met alleen make-up, dus het verwijderen of aanzienlijk vervagen van deze vlekken kan een fantastische boost zijn voor het zelfvertrouwen.

Bij de huidspecialisten in Valkenswaard bieden we snelle, professionele en betaalbare pigmentverwijderingsbehandelingen. Onze state-of-the-art technologie kan het uiterlijk van sproeten, zon- en ouderdomsvlekken, moedervlekken en grotere pigmentplekken met verkleurde huid veilig en effectief verminderen in slechts een paar sessies. Door pigmentatie te verminderen, kan ons volledig gekwalificeerde team van lasertechnici de natuurlijke teint van uw huid verbeteren en tekenen van beschadiging door de zon of veroudering ongedaan maken.

Waarom voor ons kiezen?

Bij de Huidspecialisten gebruiken we enkele van de meest geavanceerde lasertechnologie die beschikbaar is om pigmentvlekken te verwijderen. Met ons team van hooggekwalificeerde specialisten kunt u er zeker van zijn dat u de hoogste kwaliteit krijgt tegen betaalbare prijzen.

Hoe werkt het verwijderen van laserpigmentatie?

Lasers zijn een zeer effectieve behandelingsoptie bij het verwijderen van ongewenste pigmentatie. Tijdens de behandeling wordt de pigmentatie door de laserenergie afgebroken en naar de oppervlakte van de huid gebracht. Eenmaal naar de oppervlakte gestegen, zal de pigmentatie beginnen op te drogen en af ​​te schilferen, waardoor je een mooie egale huid krijgt.

Is de behandeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling voelt u een korte uitbarsting van warmte als het licht op de gepigmenteerde gebieden valt. Veel van onze klanten vergelijken dit gevoel met het licht vegen van een elastische band. Er is geen verdoving nodig, maar indien gewenst kan een plaatselijke verdoving worden gebruikt zoals emla zalf.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Hoewel veel van onze klanten tevreden zijn met hun resultaten van slechts één enkele sessie, raden we ongeveer 3 sessies aan voor maximale resultaten. Afhankelijk van het pigmentatieniveau heeft u mogelijk extra sessies nodig.

Tijdens de intake beoordeelt de huidspecialist de  pigmentvlekjes en neemt de behandelmogelijkheden met je door. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en hoeveel behandelingen nodig zijn. Met de laserbehandelingen voor pigmentvlekjes en couperose krijg je een speciale beschermbril op en begint je behandeling. De laserpulsen voelen aan als een prikje of een elastiekje dat tegen de huid schiet.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: