litteken (acne) behandeling

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is in principe voor iedereen geschikt die de huid wil verbeteren. Zo kunnen (Acne) littekens al op jongere leeftijd voorkomen. De huidspecialiste neemt de geschiktheid voor de behandeling en eventuele risicofactoren door. De behandeling mag op nagenoeg alle huidtypen worden toegepast. Het is wel belangrijk om zowel 4 weken voor als 4 weken na de behandeling niet te zonnen. De therapeute zal voorafgaand aan de behandeling de huid reinigen alvorens van start te gaan met de behandeling.

De behandeling is gebaseerd op warmte. Er worden door middel van een vierkante kop minuscule, steriele gaatjes aangebracht waardoor de warmte diep in de huid doordringt. Vervolgens treedt het genezingsproces op. De hitteafgifte in de lederhuid stimuleert de aanmaakt van collageen met als resultaat een jongere en strakkere huid.

Direct resultaat

Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar, maar na vier tot zes behandelingen is het optimale resultaat bereikt. Het optimale effect werkt nog enkele maanden door omdat collageen langere tijd nodig heeft om aangemaakt te worden.

Behandeling voor acne littekens

Met deze behandeling kunnen wij bij verschillende indicaties hele goede resultaten leveren op het gebied van huidvernieuwing. Heb je last van fijne rimpels, chirurgische- of acné littekens? Dan biedt deze behandeling absoluut uitkomst!

Gratis consult

Tijdens een 1e gratis en vrijblijvend consult vertelt onze specialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van al je vragen.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: