Mesotherapie met cryo & rf (Nieuw)

Natuurlijke schoonheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Veel mannen en vrouwen zijn daarom op zoek naar manieren om hun huid te verbeteren zonder chirurgische ingrepen. Mesotherapie biedt een interessante optie die mooie resultaten kan opleveren.

Mesotherapie was oorspronkelijk een techniek waarbij kleine hoeveelheden medicatie direct in de huid werden gespoten. Tegenwoordig worden serums gebruikt met natuurlijke ingrediënten die de huid voeden en revitaliseren. Radiofrequentie en cryo-technologieën zijn nu gecombineerd met mesotherapie voor een nog betere ervaring.

Radiofrequentie (RF)

Radiofrequente (RF) therapie, ook wel radiofrequente huidverstrakking genoemd, is een niet-chirurgische methode om uw huid strakker te maken. De behandeling omvat het gebruik van energiegolven om de diepe laag van uw huid, ook wel uw dermis genoemd, te verwarmen. Deze warmte stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen is het meest voorkomende eiwit in je lichaam. Het vormt de structuur van je huid en geeft je huid haar stevigheid. Naarmate je ouder wordt, produceren je cellen minder collageen, wat leidt tot een slappe huid en rimpels. Huidverslapping treedt op rond de leeftijd van 35 tot 40 wanneer de kwantiteit en kwaliteit van uw collageen begint af te nemen.

RF-therapie wordt sinds 2001 gebruikt om huidverslapping en tekenen van veroudering tegen te gaan het is dus een veilige methode om de huid te verstrakken met onderbouwde wetenschappelijk aangetoonde resultaten.
huidverstrakking kan u een jeugdiger uiterlijk geven zonder dat een chirurgische ingreep zoals een facelift nodig is. Warmte van een radiofrequentieapparaat dringt diep door in uw huid. Het stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe huidcellen. De procedure verstevigt de slappe huid, waardoor u er jonger uitziet.

Cryo mesotherapie

De combinatie van de koude stroom en RF onder hoge druk en de vernevelde actieve stoffen zorgt voor een vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer de vaatjes een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit. Door deze combinaties van rf naar kou met de hoge druk die op de lederhuid wordt uitgeoefend, zorgt voor een intense penetratie van de actieve stoffen die we insluizen en een substantiële toename van de effecten.

Door de serums te gebruiken met deze technologieën wordt de huid stevig en glad gemaakt. Door de verbeterde huidtextuur ziet de huid er frisser en jeugdiger uit. Dit creëert een effectief alternatief voor mensen die zonder chirurgische ingrepen, hun huid willen verbeteren.

De behandeling van Mesotherapie is ontworpen om de activiteit van de cellen in de huid te stimuleren. Dit resulteert in de productie van collageen, een belangrijk component voor de gezondheid van de huid. Collageen is een eiwit dat ervoor zorgt dat de huid veerkrachtig is, flexibel blijft en rimpels minimaliseert. Hierdoor ziet de huid er jonger uit en voelen mensen zich beter over zichzelf.

Geen downtime

Een ander voordeel van deze behandeling is dat er geen downtime nodig is. Een downtime is de tijd die nodig is om te herstellen van een ingreep. Bij de mesotherapie is dit niet nodig. De behandeling is pijnloos en kan worden ingepland zonder een dag vrij te nemen van het werk. Na de behandeling kunnen patiënten zich direct richten op hun dagelijkse activiteiten.

Mesotherapie met serums, radiofrequentie en cryo-technologieën is een veilige behandeling voor mannen en vrouwen die er goed willen uitzien. Behandelingen kunnen oneffenheden en ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, huidverzakkingen en pigmentvlekken verbeteren.

Natuurlijke ingrediënten

Een bijkomend voordeel van mesotherapie is dat de serums natuurlijke ingrediënten bevatten. Dit betekent dat uw huid de voordelen krijgt van gezonde en organische producten. Veel serums bevatten hyaluronzuur, antioxidanten en vitamines die na de behandeling uw huid voeden en hydrateren.

Het effect van een mesotherapie behandeling is direct zichtbaar op het gezicht. De huid voelt weer glad aan en er is minder sprake van rimpels en pigmentvlekken. Bovendien voelt het gezicht minder strak aan en krijgt het zijn natuurlijke uitstraling terug.

 

Voordelen van de mesotherapie cryo & rf behandeling

 • de natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden.
 • Pijn- en littekenvrij
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Stopt het verouderingsproces
 • Versterkt en balanceert de collageen niveaus in het algemeen
 • gebieden waar rimpels kunnen verschijnen,
 • verbetert de huidkwaliteit en ondersteunt deze
 • Versterking van de huid barrière.
 • Naaldvrij pijnvrij
 • Effectduur: ongeveer 6-12 maanden
 • Geschikt voor alle huidtypes

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: