Microneedeling met verse Aloë vera

Microneedling is een niet-invasieve maar uiterst effectieve verjongingsbehandeling die gebruikmaakt van het natuurlijke vermogen van uw huid om zichzelf te herstellen. Door zeer kleine naalden te gebruiken om het huidoppervlak te doorboren, stimuleert het een genezing reactie, waardoor uw huid de collageen- en elastine productie op gang brengt. Bezoek de huidmicroneedling-experts in onze kliniek in Valkenswaard om de voordelen van microneedling voor uw huid te bespreken.

Micro-needling met de Dermapen

Dermapen heb je misschien wel eens van gehoord, maar weet niet precies wat het is. Verjongen betekent weer jong maken of jeugdige kracht herstellen. Als uw huid er wat slechter uitziet door stress, afvallen of door algemene veroudering en effecten van de zon, dan is microneedling met aloë vera iets voor u.

De Dermapen wordt over het te behandelen gebied gehaald en brengt kleine micronaaldjes in de huid, waardoor er minuscule prikwondjes achterblijven. Deze kleine gaatjes activeren de wondgenezing reactie van het lichaam en moedigen het lichaam aan om de huidcellen in dat gebied te vernieuwen. Terwijl het lichaam de huid herstelt, verhoogt het de productie van collageen en elastine, waardoor het gebied onmiddellijk voller wordt en rimpels verminderen. Naarmate het lichaam de huid herstelt, zullen ook littekens, donkere vlekken en schade door de zon afnemen.

Microneedling is geschikt voor:

  • Zonschade
  • Rimpels
  • Hyperpigmentatie
  • Rosacea
  • Vergrote poriën
  • littekens
  • Striae

Combinatie microneedling met aloë vera

Aloë vera staat bekend om de geneeskrachtige en helende werking. Het kalmeert de huid na brandwonden en aloë vera wordt ook tegen acne ingezet. Aloë vera zit boordevol vitamine A, C en E: en deze vitaminen helpen insectenbeten, kleine brandwonden en zonbeschadiging te genezen. Bepaalde stoffen in de aloë vera plant ‘trekken’ de brand uit je huid en bieden direct verkoeling; of je nu een flinke brandwond hebt of wat te lang in de zon hebt gelegen. De kleine concentratie anthraquinone die je in de gel terugvindt werkt daarbij ook nog eens pijnstillend.

Anti-verouderende werking

De vitamine A, C en E zijn belangrijke antioxidanten welke op hun beurt vrije radicalen neutraliseren. Dit geeft de aloë vera gel een anti-verouderende werking. Daarnaast stimuleert het de collageen productie (wat naarmate we ouder worden wat afneemt en lijntjes en rimpels als resultaat heeft) wat weer voor minder nieuwe lijntjes in het gezicht zorgt.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: