bodycontouring

Wat is bodycontouring?

Imsculpt is een nieuw apparaat in body-contouring. Het is de ideale manier om vet te verbranden en spiermassa op te bouwen. Imsculpting trekt spieren samen die verder gaan dan mogelijk is door vrijwillige inspanning, wat resulteert in een betere spiertonus en verbeterde vetreductie. Het proces werkt door sterk gefocuste elektromagnetische energie naar het gebied te sturen, waardoor de spieren worden gedwongen tot 100% samen te trekken en het daar maximaal zes seconden vast te houden. De gemiddelde persoon, hoe sterk ook, kan zijn spieren slechts een fractie van een seconde samentrekken tot hun capaciteit van 30-35%. Als reactie op deze samentrekkingen reconstrueert de spier zichzelf en worden vetcellen in het gebied geëlimineerd.

Er zijn enkele contra-indicaties die ons team tijdens een consult met u doorneemt. Het grootste risico zijn metalen implantaten in het lichaam in de buurt van de behandelingsplaats.

 

Doet bodycontouring pijn?

Nee! Bodycontouring  veroorzaakt geen pijn of ongemak. Cliënten zeggen meestal dat ze een “trekkend” gevoel voelen. Onze schoonheidsspecialisten hebben volledige controle over de behandelintensiteit, zodat cliënten altijd worden behandeld op een niveau dat voor hen prettig is.

Hoe ziet een sculpt behandeling eruit?

Bij de eerste afspraak zullen cliënten foto’s van het behandelgebied laten maken, zodat we de voortgang kunnen vaststellen. De eerste stap is het bevestigen van de applicator aan het behandelgebied, dan begint het proces! Elke behandeling duurt 20-40 minuten, afhankelijk van het gebied.

Wanneer zie ik resultaten?

U zult direct na de imsculpt behandeling resultaat gaan voelen. Dit zullen kleine veranderingen zijn, zoals houdingsverbeteringen of verminderde vermoeidheid tijdens het sporten. De meeste cliënten merken ongeveer drie maanden na de behandeling zichtbare resultaten en behouden de resultaten met een onderhoudsplan. Klinische studies hebben aangetoond dat de resultaten tot zes maanden kunnen blijven verbeteren.

Hoe lang blijven de resultaten van bodysculpting zichtbaar?

Als je één keer traint en nooit meer teruggaat naar de sportschool, zullen die spieratrofie verdwijnen, en hetzelfde geldt voor de spiermassa die bodycontouring heeft gewonnen. U kunt verwachten dat uw resultaten zes maanden tot een jaar behouden blijven, maar het wordt aanbevolen om deze resultaten bij te houden met een gezonde levensstijl van dieet en lichaamsbeweging. We hebben ook speciale onderhoudsprijzen nadat u uw pakket hebt voltooid, zodat u binnen kunt komen om de resultaten te behouden.

Zones

Zone 1: Strakke buik, sterkere core! 4 x
2 sessies in 1 week met 2-3 dagen tussenpauze of 1 sessie per week. Een sessie duurt 30 min.

Onderhoud: minimaal 1 sessie per 3 maanden, optimaal is 1 sessie per maand of na 6 maanden 4 sessies.

€ 197
Herhaalsessie bodysculpt € 75

Zone 2: Strakkere billen, billift 6x
2 sessies in 1 week met 2-3 dagen tussenpauze of 1 sessie per week.
Een sessie duurt 30 min.Onderhoud: minimaal 1 sessie per 3 maanden, optimaal is 1 sessie per maand of na 6 maanden 4 sessies.
€ 287
Combi van 2 locaties prijs in overleg Prijs in overleg.

 

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: