Spray tanning

Wil je snel een gezonde, bruine teint zonder zon? Ontdek de Sienna X Spray tan. Spray tan is enorm populair; de slimme keuze in plaats van blootstelling aan de zon of zonnebank. Het is een veilige manier om binnen 10 minuten een prachtige, gebruinde uitstraling te krijgen. De behandeling vindt plaats in een speciaal ingerichte ruimte, waar je alle privacy hebt. Een specialist verneveld de vloeistof gelijkmatig over je gezicht en lichaam met een spray tan apparaat. Het effect is direct zichtbaar.

De Sienna X producten hebben een top kwaliteit aan ingrediënten. Onze spraytan vloeistoffen hebben bijvoorbeeld verschillende huidvriendelijke toevoegingen. De Sienna X spraytan producten kenmerken zich door een zeer natuurlijke kleur en een fijne geur.

Heb je binnenkort een feestje, bruiloft, of ga je op vakantie en wil je snel en verantwoord een zomerse teint? Dan is spray tan de oplossing. Natuurlijk!

Waarom kiezen voor Sienna X Spraytan?

  • Binnen slechts 10 minuten een prachtige, egale gebruinde kleur die bij jouw huidtype past.
  • Schitterend uitzien op je trouwdag, feest of de eerste stranddag.
  • 100% natuurlijke producten voor een gezonde uitstraling.
  •  Veilig en verantwoord bruin worden zonder schadelijke UV-stralen van de zon of zonnebank.
  • Geschikt voor jong en oud
  • Met een gezonde teint zie je er goed uit, voel je beter, gezonder en energieker!

Wat kost een Spray Tan?

Full-Body – eerste keer € 34,00
Full-Body – volgende keren € 27,00
Bovenlichaam & gezicht € 19,00
Onderlichaam (benen/voeten) € 19,00

 

Wat moet je doen voordat je een spraytanbehandeling krijgt?

Het bereiken van een mooie spray tan, is eenvoudig als je huid goed is voorbereid op de behandeling. Je spraytan-afspraak is supersnel en binnen tien minuten van begin tot eind klaar.

Huid exfoliëren

Zeg vaarwel tegen dode huidcellen met een zachte, natuurlijke exfoliator. Scrub de huid en maak deze schoon, waarbij je je concentreert op enkele van je iets drogere plekjes. Exfoliatie helpt een frisse, nieuwe laag gladde huid te onthullen, waardoor de bruine kleur veel langer meegaat. Voer dit proces indien mogelijk minimaal 24 uur vóór uw behandeling uit, zodat de poriën van de huid zich volledig kunnen sluiten. Dit voorkomt dat bruinen zich ophoopt in niet-gesloten poriën.

Verwijder eventueel ongewenst haar
Scheer 48 uur voordat je gaat bruinen, dit zorgt ervoor dat de bruine kleur gelijkmatig op de huid wordt opgenomen, waardoor deze langer meegaat.

Spoel alle producten op de huid af

Alle huidverzorgings- en make-upproducten die op je huid blijven hangen, zorgen ervoor als een barrière te werken, en zorgen ervoor dat je mooie kleurtje niet tot zijn recht komt.  Producten zoals;

  • deodorant,
  • parfum,
  • oliën,
  • vochtinbrengende crèmes en make-up

Moeten verwijderd zijn voordat je naar je spraytan-afspraak gaat.  Op deze manier blijft de oplossing er niet aan plakken en blijven er witte vlekken achter.

Breng de juiste kleding mee
Neem kleding mee die je na de afspraak comfortabel kunt dragen. Neem wijde, donkere en losse kleding mee om je in om te kleden. De spraytan heeft een richtkleur die eerder wordt overgedragen op strakke kleding. Wijde kleding is ook goed, omdat het de bruine kleur niet afgeeft.

Ondergoed

U krijgt wegwerpondergoed mee tijdens je afspraak, maar als je liever je eigen ondergoed draagt, draag dan iets waarvan je het niet erg vindt om bruin te worden.

Levensduur Spraytan

Je kunt het beste een paar aantal voor een speciale gelegenheid een spraytan-behandeling ondergaan, omdat de kleur dan de tijd krijgt om te bezinken. Het zou ongeveer vijf tot zeven dagen moeten duren; Om het er op zijn best uit te laten zien, vergeet niet om regelmatig te hydrateren.

Spray tan tinten

Bij de Huidspecialisten hebben wij een verscheidenheid aan tinten in onze collectie. Wij werken met het merk Sienna X en volgen hierbij een kleurenkaart die verschillende huidtinten matcht met de meest geschikte spraytan-tint. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de ondertoon van de huid en hoe goed de huid van nature bruint in de zon. De gekozen tint hangt ook af van het aantal dagen vóór de gelegenheid dat de kleur wordt aangebracht. Normaal gesproken raden we aan om 48 uur vóór de gewenste gelegenheid van uw klant een kleurtje te krijgen. Als er echter een langere tussenruimte nodig is, raden we een donkerdere tint aan, zodat deze op tijd voor het evenement vervaagt.

Hoe u uw spraytan thuis kunt onderhouden

Net na uw afspraak
Wacht minstens acht uur voordat je de bruine kleur eraf doucht. Wanneer je gaat slapen, draag dan losse kleding om te voorkomen dat je het afwrijft voordat het goed is gesetteld. Als het vervolgens gaat om het afdouchen van de bruine kleur, gebruik dan lauw water totdat het water helder is. Dep je huid droog met een handdoek (maar vermijd wrijvende bewegingen) en je zou klaar moeten zijn om te gaan.

Uw bruine kleur verlengen
Thuis bruin blijven kun je bereiken door het gebruik van de juiste producten en nazorg. Het is belangrijk dat je regelmatig hydrateert, zodat je de huid gehydrateerd houdt. De bruine kleur zal vervagen naarmate de huidcellen zich op natuurlijke wijze van het oppervlak losmaken, maar regelmatige hydratatie kan dit proces vertragen, waardoor u langer bruin blijft.

Gelaagdheid omhoog
Er zijn ook een aantal lotions die je kunt gebruiken om je bruine kleur er fris uit te laten zien. Je kunt je bruine kleur verlengen met een geleidelijke bruiningslotion, omdat deze ervoor zorgt dat de bruine kleur langzamer en gelijkmatiger vervaagt.

Zon en zonnebank

Als je wil bruinen in de zon of onder de zonnebank over de spraytan heen terwijl deze begint te vervagen, raden we aan een bruiningslotion te gebruiken, omdat deze op dezelfde manier kan worden aangebracht als een normale vochtinbrengende crème. ‘Als je de voorkeur geeft aan een mousse-applicatie, zorg er dan voor dat u een product gebruikt dat verrijkt is met vochtinbrengende ingrediënten zoals hyaluronzuur en aloë vera.

Veelgestelde vragen

Krijg ik geen oranje, groene of paarse tint van spray tan?

De bovengenoemde kleuren zijn toegevoegde pigmenten in een bronzer of spray tan en worden gebruikt door fabrikanten van chemische cosmetische producten. Sienna X is 100% van natuurlijke oorsprong en vrij van kleurstoffen.

Kan ik zwemmen en naar de sauna na een spray tan?

Chloorzwembaden, de zee en sauna’s kunnen de levensduur van je kleur beïnvloeden, waardoor deze sneller kan vervagen. Het is ook aan te raden om de eerste 8 uur na een spray tan niet intensief te sporten.

Is spray tan geschikt voor iedereen?

Spray tan heeft ongeveer 8 uur nodig om te drogen en settelen in de huid. Het wordt afgeraden om gedurende die tijd zware activiteiten te ondernemen, zoals verhuizen, sporten of zonnebaden. Door transpiratie kunnen strepen en vlekken ontstaan. Als je regelmatig jeuk hebt door een droge huid, of last hebt van huidproblemen zoals eczeem of psoriasis, loop je het risico op beschadiging. Voor mensen met vitiligo wordt spray tan ook niet aangeraden, omdat het product alleen hecht aan de opperhuid, die bij vitiligo helaas volledig verdwenen is.

Ik heb een lichte huid met sproetjes en word bijna niet bruin, is spray tan geschikt voor mij?

Spray tan is geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat wordt beïnvloed door de combinatie van jouw DNA en huidskleur. Een lichtere huid met minder pigment zal minder donker worden dan een donkere huid met meer pigment. Toch kun je met een Sienna X een heel natuurlijke uitstraling bereiken die perfect past bij jouw huidskleur en DNA.

Afspraak maken of meer informatie?

U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of vrijblijvend informeren via 040-2012922.

Maakt u liever digitaal een afspraak? Geen probleem! Gebruik het afspraakformulier en we bevestigen de afspraak achteraf via e-mail. 

Hidden
Let op komt u uit België? Graag even de landcode 0032 erbij neerzetten.
DD dash MM dash JJJJ
Gewenst tijdstip(Vereist)
: